Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeglądarka Safari - info

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy forumowicze. Nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam temat jeżeli w złym to przepraszam. Mam pytanie co do przeglądarki "Safari". Zainstalowałem ją dziś, hmm nawet fajna, ale nie mam pojęcia w jaki sposób moge powiekszyc całą stronę na stałe. Jest opcja "zoom", ale po następnym włączeniu przeglądarki jest tak jak na początku czyli mały zoom. Jeżeli ktoś z was ma i umi obsługiwać przeglądarke to bardzo bym prośił o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Opublikowano

Próbowałem i na tej przeglądarce wogóle nie dziala ctrl + scroll. Taki szczegół i zniecheca do korzystania z niej. Mozzilla i Explorer sa do bani, z opery brat korzysta, a chrome niby najbardziej mi sie podoba, ale cos sie w niej pieprzy i przy włączeniu strony czeka sie i czeka i tak sie nie połączy, nie wiem co jej jest. Musze mieć jakąś przeglądarke wyłącznie dla siebie, może znacie jakieś inne?

Opublikowano

Ale safari to przeglądarka dedykowana na MacOS, z tego co wiem to na klawiaturze mac'ów jest taki zielony do powiększania.

Wiedz że filozofia tych przycisków jest odmienna od systemu windows. W przypadku twojego safari ten przycisk dostosuje rozmiar okna do odwiedzanej strony. W innym programach podobnie to działa.

Jeżeli bardzo Ci brakuję opcji powiększania okna na cały ekran, to możesz użyć programiku RightZoom :

To jest ukryta treść, proszę

OndteAw.png