Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem;/ zapomnialem e mail...

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem jest taki zapomnialem e maila na konto steam a haslo nie chcacy zmienilem tzn dalem ze zapomnialem e mail wszystko poszlo na e mail a ja go zapomnialem ludzie co zrobic :( ?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Zrób skana CD'Keya i wyślij do supportu

sorry ale mam coś takiego 1 raz skana ? yy sry nie wiem o co chodzi xD. jak mam wysłać do supportu jak sie nie mogę logować chyba że nie trzeba ?

Opublikowano

Możesz również zrobic zdjęcie swojego CD-Keya(chyba że kupiłeś tylko CD-Key a nie odrazu z płytką etc. to raczej steama nie odzyskasz :/) . Nie musisz się logowac ... przynajmniej ja nie musze ;)

mouddd.png
Opublikowano

Możesz również zrobic zdjęcie swojego CD-Keya(chyba że kupiłeś tylko CD-Key a nie odrazu z płytką etc. to raczej steama nie odzyskasz :/) . Nie musisz się logowac ... przynajmniej ja nie musze ;)

Spoko spoko mam pudełeczko ;p xD to teraz ktoś napisze jak to zrobić ?xD angielski leży proszeee ;* :}

@edit

Skąd tego skanera wziąć -.- tak trudne... 1 raz mam coś takiego więc proszę o wyrozumiałość

Opublikowano

Skanujesz skanerem i ślesz do suportu.

Czy to takie trudne?

sory za spam ale no musze... jak czym to zrobić mówię przecież, że jestem zielony tłumacz mi jak dziecku...

Opublikowano

Możesz też zrobic zdjęcie aparatem etc. .. i np. sobie przetłumacz na angielskopolski. com i święto :D

daj - ;D

Okej dzięki to teraz e?xD jak tam napisać ^^? masz - why - ;p ?

Opublikowano

Hello!

I forgot my e-mail password. Before that, I changed steam password. Now, I can't play, cause I haven't password.

That's image with cd-key, which I bought. (wiadomo tu musisz pokazać.)

I'll wait for help.

Opublikowano

SS w załączniku daj, a nie na imageshack, i najlepiej w *bmp.

Dobra to teraz może się ktoś jeszcze wysilić i powiedzieć mi w co i gdzie kliknąć, żeby nie było jaj ? Oczywiście + all

Opublikowano

Yyyy, nie umiesz wstawić zdjęcia do załącznika? Bo nie rozumiem.

Nie nie chodzi mi o to co nie. Jak wchodze na strone supportu nie wiem co dalej

Opublikowano

https://support.steampowered.com/newticket.php

logujesz się, jak nie masz konta, to zakładasz, wypełniasz odpowiednio formularz, to co Ci wysłałem wyżej wklejasz w 'your question', no i ślesz.

Opublikowano

Dobra napisałem i odpisali żebym dopisał pod keyem steam id to dopisałem i zeskanowałem to i dodałem jako załącznik. Muszą ponoć mieć pewność.

Opublikowano

STEAMID to nie skan -.-

steam:id to taki Twój indentyfikator w grach on-line.

Wiem ale chodzi mi o to, że tam gdzie mam keya musiałem pod nim dopisać steam id i zrobic skana z kodem ;p

Opublikowano

Napisali mi coś takiego: Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello, Thank you for contacting Steam Support. We apologize that you are having difficulty accessing your Steam Account because of the Steam Guard Security feature. Included below are instructions that solve access issues for most customers. If you are still experiencing difficulties with Steam Guard please try the following: If you get an error that you are using an invalid code: - Please check to make sure that you are accessing the email address that is registered to your Steam account. - Please exit Steam, restart your computer, and log back into your account. This will generate a new verification email. - Please ensure that you enter the most recent code sent to you - older codes will not work. If the e-mail has not been received, please wait a few minutes for the message to arrive. - If you are running in Windows Vista or Windows 7, please completely exit Steam, and right-click on the shortcut which you use to launch Steam and select "Run as Administrator." - If you do not receive the e-mail at all, check and make sure it is not being filtered as spam. Please try adding "[email protected]" to your contacts or trusted senders list within your email client and re-test the issue. If you dont have access to the email address that is currently associated with your Steam Account please reply to this ticket with your new email address and proof of ownership of your account: Providing Proof of Purchase https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2268-EAFZ-9762 As soon as we have this information, we will continue to assist you.

A zrobiłem tak jak tam na s/s czyli dopisałem steam id i 2 raz to samo wysłali idioci żebym zrobił. Normalnego Ticketa wysłałem z załącznikiem i dopisanym steam id pod cd keyem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...