Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mam zrobić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo . Zarejestrowałem się w serwisie pobieraczek.pl i teraz na emiala mi jakieś wiadomości przysyłają , że muszę zapłacić 100zł do 5 dni bo będę musiał zapłacić 5 raz tyle albo do sądu mnie pozwą .

Co mam zrobić ???

Kumpel mi gadał , że też tak miał i to olał i nic mu nie zrobili , ale teraz pytanie do was ...

Opublikowano

Tak jak kumpel mówi- olej. Jak dotąd to po prostu groźby, nikomu nic nie zrobili. UOKiK prowadziło przeciwko nim sprawę i dostali grzywnę, za reklamowanie się nieprawdziwym hasłem. Nie zwracaj uwagi, dadzą sobie spokój.

Opublikowano

" Podczas 10-dniowego bezpłatnego okresu próbnego przysługuje prawo do pisemnego odstąpienia od umowy (fax, email itp.). Po upływie 10-dniowego okresu próbnego ważność i koszt umowy zgodnie z Regulaminem. " poczytaj...

(btw. " Nieterminowe uiszczenie należności z tytułu kary umownej skutkować będzie naliczeniem odsetek w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego. " 4x5,75=23% ^^)

Opublikowano

Już był taki temat... Pan UP podał ci link... Większość osób olało to wezwanie i był bezel. Więc nie sądzę ,że będziesz miał lipe. Olej to.

IRcBXuaz10l20.gif