Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Oto mój problem: Włączam metina us (z każdym mi się tak dzieje !!) i wpisuje login i hasło wybieram postać, łąduje się ta "linijka" i po załadowaniu... czarny ekran i lekko ale widać na dole ten pasek( tam gdzie pokazuje ile mam życia, many, dośw itd... I co mam zrobić?

PS. Instalowałem od nowa metina, nawet wgrywałem od nowa windows'a (nie przez to ale wgrywałem i też nie pomogło...

Opublikowano

Jeśli win Vista, uruchom jako admin. lub zaznacz zze jako XP

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano (edytowane)

No dobra odpaliłem ze zgodnością xp i jako administrator i nic... Ale dlaczego tak się dzieje z metin us ? Włączam PL'a i normalnie działa.

post-163683-0-18262000-1305142010_thumb.png

Edytowane przez Maszko
Opublikowano

Ja tak miałem kilka razy, musiałem reinstalować metka. Może masz jakiś plik uszkodzony? Możliwe....

A jeśli nie to Antyvirus może Ci blokować <ale to jest znikome , bo zalogować się na okno wybierania postaci możesz...>

Ostatnią opcją jest : Zjechana karta graficzna ...

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

No i tutaj właśnie myślałem, że jest problem bo ja nie gram na cliencie metin'a us tylko mam metin'a PL z 2008 r. Wgrywam Kamer'a i 2 tygodnie temu normalnie działało...

Opublikowano

No i tutaj właśnie myślałem, że jest problem bo ja nie gram na cliencie metin'a us tylko mam metin'a PL z 2008 r. Wgrywam Kamer'a i 2 tygodnie temu normalnie działało...

No właśnie. ~2 tygodnie temu na US wgrano pewną nowość- Inną grafikę <taką jak na innych globalach> i to może być powodem dla którego nie możesz się połączyć przez kamera.

sygnakrlik.png

Opublikowano

No właśnie. ~2 tygodnie temu na US wgrano pewną nowość- Inną grafikę <taką jak na innych globalach> i to może być powodem dla którego nie możesz się połączyć przez kamera.

Tutaj był problem z tą grafiką... Dzięki wszystkim Panowie/Panie :) KróliczekKoO dostałeś 5 :P a reszta +

Ściągnąłem client'a US'a i uruchomiłem go bez Kamer'a i działa po wgraniu Kamer'a nie ale bez cheatów da się grać

Można zamknąć

Opublikowano

Tutaj był problem z tą grafiką... Dzięki wszystkim Panowie/Panie :) KróliczekKoO dostałeś 5 :P a reszta +

Ściągnąłem client'a US'a i uruchomiłem go bez Kamer'a i działa po wgraniu Kamer'a nie ale bez cheatów da się grać

Można zamknąć

Ale ja chce plusaa! :D

Nie no nie ma sprawy. Polecam się na przyszłość :)

sygnakrlik.png

Opublikowano

Ale ja chce plusaa! :D

Nie no nie ma sprawy. Polecam się na przyszłość :)

Dostałeś też + :) Ale nie wiem właśnie dlaczego nie działa na Kamerz'e bo na laptopie normalnie mi działa a na głównym czarny ekran ale kamera nie potrzebuje... Najważniejsze, że działa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...