Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy bota do EliteSilkroad

wronek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie nie ma żadnego "oficjalnego" bota.Popróbuj ze starszymi wersjami ibota może trafisz na jakiegoś który Ci zadziała.

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Jak będzie bot, to będzie odpowiedni temat. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

zabezpieczenie tak zawsze cos sie wymysli/zrobi by ominąć z botami sie nie da wygrać :D

A to wielka szkoda ponieważ każdy by grał fair i nie bocił 24/7

Opublikowano

Zastanawiam sie nad jakims auto... hmm zapomnialem :( auto zaznaczac ? :), Taki jak byl kiedys na ecsro :) , wygralo sie w media pk i miales autotargeta, potem odpalales bota ktory dzialal na wszystkich wersjach silka... Taki co tylko klikal skille :) nie pamietam dokladnie jak to bylo wiec wybaczcie ;]

Opublikowano

Zastanawiam sie nad jakims auto... hmm zapomnialem :( auto zaznaczac ? :), Taki jak byl kiedys na ecsro :) , wygralo sie w media pk i miales autotargeta, potem odpalales bota ktory dzialal na wszystkich wersjach silka... Taki co tylko klikal skille :) nie pamietam dokladnie jak to bylo wiec wybaczcie ;]

na takim czyms dalo by sie juz jakos expic:D

Opublikowano

auto target + auto clicker ? Było owego czasu do tych privków :3 Autopot jest wbudowany więc powinno śmigać. Tylko repot manual. Według mnie to zabawa na tym serwerze polega m.in. na PvM w euro pt...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Priv stoi kilka dni ? A wy już bot ...

Co za ludzie. Chcecie botować to wypierdalać na iSro, cSro, rSro.

Żal mi takich osób jak Wy.

Priv jest do gry 4Fun - ale nie ! Nooby już muszą zapierdalać na botach ... Lv najważniejszy (widać że neoKidy).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@up Widziałeś Ty kiedyś tytuł naszego forum?

85.jpg

Opublikowano

Wiesz ... popieram boty ... ale no normalnych serwerach, a nie privach.

@UP

Btw. taki szczegół - jestem na tym forum dłużej niż Ty ^^

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@up

Hahahahazha GalactiX dłużej od Caina japierdole teraz to zawaliłeś

51150.jpg

Gdy wstawiasz mi minusa, to prosze o wyjasnienie swojego zachowania

Opublikowano

Ciekawe, że dłużej tu jesteś a zachowujesz się jak rasowy idiota urażony faktem, że jego postać daje wszystkim dupy na pvp :D

Bocimy, bo to fajne i mamy w tym czasie coś, czego Ty nie masz - czas na real ;). Nawet przy rate x100 bot to fajna sprawa...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Własnie Dziękuje ci valenar za wytłumaczanie temu nobkowi ze botowanie to fajna sprawa

51150.jpg

Gdy wstawiasz mi minusa, to prosze o wyjasnienie swojego zachowania

Opublikowano

@MsPudliszek i valenar

To Wy właśnie zaliczyliście nie złego faila ...

Hmm

Daxer92 - na forum od 2007 roku :)

Jak ktoś nie wierzy to zapytajcie ... Lenarta / Enzila / Zavetti / Replite / -Matt- (głównie dział CA, wcześniej Silk).

Dziękuję...

Czuje 5% za spam ... ale zwisa mi to, 90% wolne jeszcze mam, a Administracja i tak ma na wszystkich wyjebane :)

Opublikowano

Priv stoi kilka dni ? A wy już bot ...

Co za ludzie. Chcecie botować to wypierdalać na iSro, cSro, rSro.

Żal mi takich osób jak Wy.

Priv jest do gry 4Fun - ale nie ! Nooby już muszą zapierdalać na botach ... Lv najważniejszy (widać że neoKidy).

GalactiX mowisz ze jestesmy noobami i neokidami czy jak to tam nazywasz:)) ale nie kazdy ma czas na granie po 8h codziennie...

Opublikowano

Dla Ciebie gra to obowiązek ? Jest dla Ciebie najważniejsza ?

Jesteś uzależniony i tyle ... wracaj do rzeczywistości. Gra się dla przyjemności -.-

(jest rym - fuck yeah)

Bot'a to można puszczać na globcach gdzie masz x1. Bo tam to jest totalne przegięcie expić ręcznie (czyt. 0,01 za co 25 mooba).

Opublikowano

Ciekawa teoria ... pół roku ?

Grając 2-3h dziennie miałem FF 105Lv na ZSZC Water w 1,5miesiąca :)

Nick: Twardy (to samo później jeszcze 2 moje chary - iMax i Dlugi).

Opublikowano

Zamykam. Za duży spam, a bota nie ma. Otworzę jak ktoś da PM z linkiem do bota. ;)

@valenar i MsPudliszek Dzięki. ;)

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...