Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co wybrać cs1.6 czy css ...

to cy coś innego  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. co wybra? cs1,6 czy css

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co wybrać css (steam i nonsteam) to jakie

czy cs1,6 (steam i nonsteam) to jakie

jedno z czterech wybierzcie :D prosze :D

o odpisanie

Opublikowano

CS 1.6 - klasyk

CS:S ma za dużo bajerów ;/

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Counter Strike: 1.6 STEAM.

Steam zawsze lepszy niż non-steam więc nie wiem po co dałeś opcje NS w ankiecie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Najlepiej to nie graj w tego syfa tylko zainwestuj w Black Opsa i na nim pykaj.

Ale jeśli chcesz wiedzieć... to mój kolega jak i większość no-life'ów, dzieci neo itp. gra w cs'a 1.6, więc cóż mi innego zostało, niż polecić Ci tą wersję na steamie. No-steam to pirat, lubisz tak kraść gry ? Rozumiem, pograć na singlu, ale na multi w pirata?

Kiedy bylem u niego, to tam jakieś dzieciaczki darły się do mikrofonu , w ogóle, nie wiem co to jest, a grafika? rozumiem takiego minecrafta, ale to co reprezentuje ta przestarzała gra... po prostu to nie na poziomie 2011 roku. Tyle. W fpp'y nie można grać ze słabą grafą , ja np. nie umiem .

Opublikowano

Po pierwsze zdecydowanie wybrać oryginał na steam... kupisz key'a ze stronki albo na allegro, a steam ściągasz z neta.

Po drugie jeśli jesteś koneserem dobrej grafiki wybierz source'a... podobno 1,6 ma lepszą grywalność aczkolwiek nie umiem powiedzieć jak naprawdę jest ponieważ grałem w 1,6 tylko kilka tygodni. Moim zdaniem source nie jest owiele lepszy od 1,6.

Jak dla mnie cs:s jest najlepszym wyborem. 1,6 śmierdzi ^^

Opublikowano

Mam obie gry na swoim koncie steam, uważam, że po ostatnich zmianach css jest ciut lepszy. Dla 1.6 nie wychodzą już żadne łatki, itp.

Innym razem.

Opublikowano

juz duzo wypowiedzi ,ale powiem ci ,ze wychodzi nowa gra ,ktora robili tworcy cs'a. mozesz poczekac chwile bo juz closed beta trwa czy tam nawet open beta... gdzies byl temat w pogaduchach o tej grze... ogladalem GP i wygladalo wajnie a nawet do csa system grywalnosci jest podobny ,a grafika bardziej podchodzi pod CS:S i moze nawet lepsza ;)

hersygna.png
Opublikowano

jeśli już mowa o innych grach to zagraj w Battlefield Bad Company 2 online... zajebiste ^^

Opublikowano

Na 1.6 grasuje wiecej cheaterow,osobiscie mialem ten sam wybór.Wziałem i to i to,pogralem w 1.6 400h i przerzucilem się na sourca,gram do teraz i mam 900h i ciągle rosnie,więc mozna wywnioskowac ze source jest o wiele lepszy.Jest wiele więcej pluginów,map,modów i innych pierdołów niż w 1.6,lepsza grafika,lepiej sie strzela,wszystko bardziej realistycznie,i nie ma takich lam jak w 1.6.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Steam i tutaj nic innego, non steam to shit.

Jeśli chcesz postawić na grafikę, to bierz CS Sourc, ale jeśli na lepsze mody itp, to cs 1.6

g0Tef.jpg