Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, więc tak mam problem.Na wszystkich poradnikach jak grać w minecraft jest napisane , że by działał(pirat) trzeba folder .minecraft , dać do folderu Appdata, i tu tkwi problem ponieważ nie posiadam owego folderu, próbowałem wszystkich sposobów, np w narzędzia ustawić tak żeby było widać ukryte foldery rzeczywiście znalazłem folder dane aplikacji , ale się tam nie znajduje ten folder appdate , po prostu nie ma. Szukałem wszędzie gdzie popadnie po wszystkich folderach , ale go nie mam.Nie wiem co zrobić chciałbym pograć w minecraft a tu lipa bo nie mam potrzebnego folderu..Może ktoś z was wie czy potrzebuje tego folderu do grania w minecraft 1.5

PS:. Loguje się i pisze mi User not premium, więc powinienem

Opublikowano

Folder .minecraft znajduje się w folderze %appdata%.

Zrób tak :

1. Uruchom>%appdata%

2. Wklej tam .minecraft

3. graj !

@@@@@@DOWN

Boże ty sciagnąłeś orginalnego mc.....

Trzeba "pirata" :

To jest ukryta treść, proszę

Zaznacz force update !

OndteAw.png
Opublikowano

wkleiłem go(jak daje urucham otwiera mi dane aplikacji) wkleiłem tam folder .minecraft(jest pusty nie wiem czemu) i dalej mi pisze user not premium, może coś źle zainstalowałem. Dajcie link którego wy używacie do ściagania minecraft jeżeli on nie działa to ja już nie wiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...