Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

HeHe ale zajebiste xD jak prawdziwe xD gdybym nie wiedzial ze to nie prawda uwiezyl bym w to XDco tam jest napisane :D

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano (edytowane)

Macie xD

Płock: poszukiwany erorabuś Prototyp . prawdopodobnie opuścił województwo

Policja poszukuje sprawcy kilku zuchwałych napadów z bronią w ręku na sexshopy w całym województwie. Tożsamość sprawcy została poznana po ostatnim napadzie na sklep "Erotic Dream" w centrum miasta podczas, którego zgubił on portfel z dowodem osobistym. We wtorek, kilka minut po 10 do środka wszedł zamaskowany mężczyzna, który sterroryzował ekspedientkę wojskową maczetą i zażądał wydania... wszystkich sztucznych członków. - Miał obłęd w oczach, krzyczał, wyzywał mnie, okropnie się bałam - releacjonuje Iwona, napadnięta pracownica sklepu. Mam nadzieje, że go złapią i zamkną na dobre - dodaje. Skradziony towar wylicza na 7 tysięcy złotych. W przeszukiwanym miejscu zameldowania policja znalazła przeróżne akcesoria erotyczne pochodzące z innych napadów. Mieszkanie okazało się prawdziwym sanktuarium masturbacji - Tak fikuśnych gadżetów nigdy nie widziałem - opowiada jeden z policjantów. Zabezpieczone dowody wskazują na to, że podejrzany opuścił województwo, prawdopodobnie zaraz po tym jak powiązał fakt utraty portfela z kradzieżą. Za napad z bronią w ręku sprawcy grozi do 10 lat pozbawienia wolności. Policja prosi o pomoc w odnalezieniu tej osoby, jutro opublikuje zdjęcie.

Edytowane przez Prototyp666

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

haha to jest świetne! (pewnie mod da mi teraz z 10% za spam ale co z tego?! to tylko 10% xDDD)

Obczajcie to:

Edytowane przez pepe460
dane

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

15-letni Waldek Kowalski jest podejrzany o dokonanie ponad 180 włamań do mieszkań. Wszystkich miał dokonać wspinając się po oknach i balkonach, nawet na wysokość 10 piętra. Właśnie stąd policjanci nadali mu pseudonim "Małpa" - mówi rzecznik komendanta wojewódzkiego policji - mężczyzna wykazał się ogromną zręcznością wspinając się po balkonach.

Włamywacz wcześniej musiał pracować w fabryce drzwi i okien, lub mieć bezpośredni kontakt z kimś, kto posiadał specjalistyczną wiedzę o sposobie ich działania. Pozwoliła ona na zbudowanie narzędzi umożliwiających bezszelestnie dostawanie się do środka nie zostawiając najmniejszych śladów. Z początku policjanci mieli ogromne problemy ze stwierdzeniem, w jaki sposób dochodziło do włamań.

Łupem przestępcy padały małe przedmioty mieszczące się w kieszeniach lub plecaku - pieniądze, biżuteria, drobny sprzęt elektroniczny wysokiej wartości. Wielokrotnie został przyłapany przez okradanych ludzi - wtedy ratował się ucieczką, skacząc nawet z drugiego piętra. Wpadł podczas próby zbycia przedmiotów u jednego z obserwowanych miejskich paserów.

Policja jest na tropie osób powiązanych z "Małpą". Pomagały mu m.in. stojąc na tzw. czatach oraz pomagając zbywać skradzione przedmioty. Pod stałą obserwacją znajdują się bliscy. Podczas przeszukań funkcjonariusze znaleźli ponad 400 przedmiotów - prawdopodobnie pochodzą one z kradzieży.

Za kradzieże z włamaniem grozi kara do 10 lat więzienia, za paserstwo - do 5.

Świetne po prostu świetne ,i poza tym śmieszne.

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

ide do pierdla na 5 lat za sabotaż naszej klasy ;p jestem młodym hakerem ^^, a może naprawdę atakowałem DDOS naszą klasę?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Polska: Nowy chłopak Dody

To już pewne, polska skandalistka ma nowego chłopaka. Wszyscy u jej boku spodziewali się kolejnego polskiego Beckhama, jednak został nim 13-letni, niepozorny Vipper Rakdlat. Jak dowiedziała się nasza redakcja, para aktualnie wypoczywa w Nassau na Bahamach - za wyjazd zapłaciła Dorota - mówi jedna z bliskich znajomych piosenkarki.

Dorota ani Vipper nie udzielili do tej pory żadnych wywiadów na swój temat. Wokalistka odmawia też odpowiedzi na pytania o sprawy sercowe podczas innych wywiadów. Od jednej z bliskich przyjaciółek Doroty wiemy, że poznali sie na stacji benzynowej, ponoć Vipper ujął ją swoją niezdarnością, wpadając na ustawione baniaki z płynem do spryskiwaczy.

Młodzi wracają w kolejny wtorek, na lotnisku zapewnie będzie roiło się od reporterów - będziemy tam też my. Postaramy się przybliżyć Państwu sylwetkę chłopaka i zamieścić zdjęcia.

Edytowane przez Vipper