Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Przetłumaczenie Textu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZeść prosiłbym o przetłumaczenie textu.. Byle nie translatorem google. Musi być zrozumiały dla anglika.

Witam!!

Pisze tego maila ponieważ skradziono mi konto w grze silkroad. Czy moglibyście mi pomóc w odzyskaniu go?

Znam ID konta (****), stare hasło które działało do dnia 23.04.2009. sekratną odpowiedz , adres emali konta

(***) oraz sękretną odpowiedz do konta email. CZy możecie mi jakoś pomóc? Bardzo zależy mi na tym koncie a zostało

skradzione a były kupowane na nim silki. CZy możecie zmienić hasło na (****) i odesłać na nowy podany ten email (**)l??

Bardzo prosiłbym o przetłumaczenie.

niewymiarowa sygnatura

Bywalec
Opublikowano

HI

This email writes because I was stolen in game account silkroad. Could you me help in recovery him?

I know ID account (****), old password which acted till day 23.04.2009. secret answer , the address emali of account

(***) as well as secret answer to account email. Can you me help somehow? It depends me thereon account very and it became

stolen and silki be bought on him. Do can to alter password on (****) and to send on new passed this email (**)l??

prosze 0 5*