Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie] Przeróbka 3004 5.55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to zrobic tak, abym mogl grac w gry pelne, a nie tylko demo i abym mogl wgrywac mody/pluginy? Chodzi mi o stałą przerobke.

Mam softa 5.55 i psp 3004

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Wgraj sobie 5.55 GEN D-4. Powinien być poradnik tutaj o tym, jak to zrobić, ja go na razie nie napiszę, bo mam karę na komputer, może za jakieś dwa tygodnie.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Zrobilem tak: 5.55>6.20>6.20-PRO-B5 I dziala, tylko jak zrobic abym nie musial za kazdym razem uruchamiac "przerabiacza" i jak dzięki temu odpalać gry w .iso oraz do jakiego folderu je wsaadzac?

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gry ISO wgrywasz do folderu ISO. Jeśli go nie masz, stwórz go. Teraz, wgraj Soft 6.35 PRO-B5

Najpierw :

1. Oficjalny Oficial Soft 6.35 up by Mr.Evil

Instalacja:

1. Folder "PSP" skopiuj luźno na kartę pamięci (czyli ms0:/Tutaj, gdzie ms0 to twoja karta pamięci), jeżeli będzie chciał zastąpić foldery niech to zrobi.

2. Uruchom instalator w zakładce Game w menu PSP.

3. Powinien uruchomić się standardowy instalator i postępuj według wskazówek (instalatora) akceptując licencje, po udanej instalacji wciśnij krzyżyk ("X").

Potem :

Potrzebujesz:

1. 6.35PROHEN up by Mr.Evil

Instalacja:

1. Folder "PSP" skopiuj luźno na kartę pamięci (gdzie ms0:/Tutaj, gdzie ms0 to twoja karta pamięci), jeżeli będzie chciał zastąpić foldery niech to zrobi.

2. Uruchom 6.35 PRO w zakładce Game w menu PSP.

i na koniec :

1. 6.34PRO-B5 up by Mr.Evil

i robisz to samo co z poprzednim.. Mi po tym wszystkoo działa i właściwie.. PSP mam przerobione stale.. nie musze wciskać "PRO UPDATE"

Opublikowano

Wgraj sobie 5.55 GEN D-4. Powinien być poradnik tutaj o tym, jak to zrobić, ja go na razie nie napiszę, bo mam karę na komputer, może za jakieś dwa tygodnie.

Haha, czy ty chcesz żeby sobie zbrickował psp ? Zastanów się co piszesz, 5.50 GEN D-4 jest dla konsol trwale przerabialnych.

11hbhnt.png

Opublikowano

@UP

Właśnie. Nie zauważyłem tego. Nicholas, przecież 3004 jest niestale przerabialne. Polecam to co ja napisałem.

Opublikowano

Sam sobie zrobiłem trwałą przeróbkę 6.20 PRO-B5 już dawno temu (bez żadnych tutków) tylko zapomniałem napisać. CLOSE