Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak cofnąć 4.1.0 do 4.0.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien czy da się do 4.0.6 chyba musisz cofać do pełnych wersji tzn. 4.0.0.

Napisze ci jak cofnąć do podstawki Cata chyba.

Wbijasz w folder wowa/Data usuwasz patch.mpq i patch-2.mpq

w cata jest chyba więcej...... usuń wszystkie patch.mpq.

Odpal plik Repair.exe wybierz "reset and check files"

Wyświetli ci że masz krytyczny problem itp. poczekaj aż sprawdzi później możesz wyłączyć. Włącz launcher.exe pobierze on od początku patch.mpq i cofnie

ci do wersji 4.0.0.

Tylko pozostaje ci zpatchować do 4.0.6

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

A jeśli nie mam tego pliku "patch.mpq" i "patch-2.mpq" ? powiem jak u mnie było: gram sobie gram, po chwile wyskakuje mi wow error. Włączam grę ponownie, i w pasku zadań mi pisze ze folder "wow / data / enGB" jest uszkodzony, lub jakiś plik znajdujący sie w nim. Próbuje otworzyć folder, i pisze mi: "folder uszkodzony lub nie odczytalny" ( czy jakos tak... nie ważne ). Potem przeczytałem to co pisze na tym forum ( w celu cofniecia wersji do 4.0.0 ). Szukałem tego patch.mpq i tego drugiego, ale nie ma. To jak tu cofnąć wersje :(. Skoro nie ma to odrazu powinno mi zmienić na 4.0.0, a w laucherze i repair nic.... W związku z tym wywaliłem cały folder data, a enGB przeniosłem, gdyż nie mogłem go usunąć. Następnie włączyłem wowa, tak poprostu. Ładował mi sie pasek, poszedłem do WC, wracam, a tam folder "Data". dopiero wtedy włączyłem launchera (wczesniej nie moglem, nie mialem "Data"). Nic mi sie nie ładowało, co dziwniejsze, dalej miałem wersje 4.1.0. W " wow/Data/enGB " brakowało jakiś tam kilku plików, i realmlista. realma se sam zrobilem. ale te brakujące pliki powinny mi sie sciągnąć w laucherze, a tam dupa...normalnie juz nie wiem co robic, nie mam zamiaru ściągać wowa od początku. Teraz moze powiem jaki mialem w tym wszystkim cel :D chciałem cofnąć wersje do 4.0.0, myślałem że przy paczowaniu do 4.0.6 ten enGB mi sie naprawi.

Dla mniej inteligentnych: Musze cofnąć wersje do 4.0.0 ale bez usuwania patch.mpq ( bo go nie mam ) xP

Prosze o pomoc i pozdrawiam :)

Edytowane przez rezio3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety, aktualnie się nie da.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...