Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PaySafeCard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Czytałem już tu kilka tematów ale przezorny zawsze ubezpieczony ! Mam do was kilka pytań :

1.  
  2. Czy opłaca się kupować przez to duże ilości NX niż przez sms lub telefon ?
  3. Czy kupię tę kartę w zwykłym sklepie tam gdzie są takie rzeczy jak doładowania ?
  4. Czy zdarzały się problemy z doładowaniem NX ?

lozl.png

Opublikowano

Tak opłaca się .Kupujesz to w zwykłym kiosku sklepie itp gdzie są doładowania kart do telefonu ale nie musi być wejdziesz na strone PYSEFCARDA wpisujesz swój adres lub sąśada i ci wyskakuje najbliższy punkt w ktłórym możesz kupić kartę .Ja nigdy nie miałem problemów z tym rodzajem doładowań lecz zdaża się że zabraknie paru groszy

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

1. tak, sam przez to kupuje i z tego co widziałem ma się za to najwięcej NX za podobną cenę lub jes.

2. raczej tak, na wszelki wypadek upewnij się, czy w okolicy są sklepy akurat z doładowaniami PSC ( mapka > tut replite )

3. jedynie za 20 zł, gdy euro jest drogie wtedy brakuje kilka centów, wtedy trzeba kupić drugie lub za więcej zł doładowanie albo też czekać na obniżenie euro.

Opublikowano

1. Duże tak. Małe nie. I tak max. za 150 ojro można doładowac.

2. Nx to Nx, kupowac możesz wszystko za nx.

3. Żadko i najczęściej właśnie z PSC. Albo wyłączony serwer, albo brakuje kilku gr.

Odpowiedź udzielona, kolejne osoby napiszą to samo.

EOT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...