Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum

http://www.mpcforum.pl/ Chciałbym prosić was wszystkich o pomoc w rozwiązaniu problemu, który występuje podczas próby zainstalowania gry o nazwie GTA IV na moim systemie, który jest Windows XP Professional Service Pack 3. Dodam, że gdy odpalam plik o nazwie setup.exe wyskakuje taki błąd, który jest widoczny na zdjęciu (Screenie) poniżej tego tekstu.

problemgtaiv.png

A jednak, po wielu próbach jednak udaje mi się uruchomić setup.exe prawidłowo, lecz następuje kolejny błąd, który jest widoczny poniżej tego tekstu na zdjęciu.

problemzgtaiv2.png

Tak, tak i jeszcze raz Tak! Jak widać, błąd jest niepowtarzalny - moge wam jeszcze dodać, że jak miałem Windows Vista Home Premium nie było takich problemów, lecz musiałem przeinstalować system. Teraz nawet chciałem ponownie przeinstalować system na Viste, lecz wyskakuje jakiś dziwny błąd w Bocie typu "Corupt i jakiś tekst". Dobra, nie odchodźmy od tematu. Czy jest to możliwe, że jest to problem takim iż nie ma zainstalowanego chodźby Net Frameworka 3.5 dla Windows XP? Hmm, no nie wiem - chciałbym, aby wypowiedzialy się inne osoby, które możliwe, że wiedzą jaki błąd nęka mój komputer. Dobrze, jeszcze co moge dodać, gdy wczoraj udało mi się całkowicie odpalić instalacje gry poprwanie został bez problemów zainstalowany program Social Club, lecz błędzy zaczeły się pojawiać podczas instalacji całkowitej gry. Troche gry się rozpakowało w procesie instalacji, a gdy zaczeła wypakowywać pliki Movies, czy tam Videos instalacja jakby pauzowała i nic się już nie działo. Dzisiaj postanowiłem ponownie spróbować z instalacją tej gry, lecz pojawiły się nowe błędzy, które nie pozwalają, że tak powiem mi na zainstalowanie tej gry na moim komputerze. Co moge jeszcze dodać? Próbowałem takich sztuczek jak, zmian zgodności z Windows 95 na Net Frameword 4.0 w Service Pack'u 5.0. Nic nie dało. Z góry moge wam wszystkich podziękować za wszystkie oferowane przez was pomoce - prosiłbym bardzo z mojej osoby o pomoc. Pozdrawiam - Volek114.

33983.png
Opublikowano

Może to że masz nie legelnego windowsa? Może to że ta gra jest pobrana? Może to że piratom nie pomagamy?

To ja zamkne. Jakby co to pisz prywatną wiadomość.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...