Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcę na youtube dać filmik z moim światem 2,30min i gdy wrzucam na youtube pisze ze 400 min, 500 min ...

Da się to przyspieszyc? Internet mam dobry, ale zeby 500 min filmik 2 minutowy na youtube wrzucalo?!

Opublikowano

To więc poczytaj jak sie to robi i wszystko będzie jasne każdy kiedyś coś zaczyna. Wujek google zawsze jest pomocny i prawie nigdy nie odmawia pomocy... wykorzystaj to.

Chociażby program Sony Vegas...

s28w3c.jpg
Opublikowano

Wchodzisz z tym filmem w Windows Movie Marker i tam potem klikasz "Publikuj film".

Kiedy już to zrobisz zaznaczasz np. opcje 720p HD i ci będzie zajmowała z 200mb Max.

­

Opublikowano

Yyyy... a ja jestem ślepy, głupi czy ułomny? Bo mi się wydaje, że 2 link (dobreprogramy.pl) jest dla XP

Kolejny na XP

Ja widzę, że ograniczasz się do 1 tematu który wyskoczy i swoje dalsze poszukiwania kończysz na tym etapie.

s28w3c.jpg
Opublikowano
Wchodzisz z tym filmem w Windows Movie Marker i tam potem klikasz "Publikuj film".

Kiedy już to zrobisz zaznaczasz np. opcje 720p HD i ci będzie zajmowała z 200mb Max.

s28w3c.jpg
Opublikowano

mozesz też sciagnąć virtual dub (jakos tak sie pisze) i tam przekonwertować ja miałem filmik 4 min i mi do 19 mega. powiewm że CTSG tego uzywa

24n3chy.jpg

Opublikowano

Człowieku, jak się na tym nie znasz, to nawet się nie bierz.

A tak to polecam Any Video Converter - ustawienia dostosowany film MP4, rozdzielczość original, opcjonalnie Encode Pass na 2 dla lepszej jakości.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Kogo to obchodzi że ty wrzucić filmiku nie potrafisz(i obrobić) jeszcze w dziale minecraft.

Zamykam

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...