Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi

smerfet8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie kto zna jakies bugi do WR ? bo ja znam jednego na marien za ruinami ze sie chowa za tym betonowym kamieniem a udało mi się raz ze weszedłem za ściane tam dalej ... ale teraz mi sie to nie udaje moze ktos wie jak mam tam wejść?? albo zna jakies inne bugi xD ??

Pozdr) :0

Opublikowano

Dużo jest na youtube ale wiele już połatane ;p

Mój błąd: są nowe wrzucane i jestem pod wrażeniem ;D Dzisiaj potestuje sobie ;]

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

@UP

Tylko jeden twój BUG działa na khali ten z samolotem

hehe

Jeżeli myślisz, że jesteś mądry to źle myślisz, jeżeli myślisz, że nie jesteś mądry to jesteś mądrzejszy niż myślisz.

Sposób na Vip Hacka

1. Skocz z balkonu.

2. Kup kota.

3. Zjedź z dziesiątego piętra gołą dupą na brzytwie i jajami hamuj na zakrętach.

4. Biegaj tak wokoło słupa żeby z przody była dupa.

5. Tak szybko zamknij szufladę na klucz aby go jeszcze do niej schować.

6. Złap komara za lewe jajo prawą ręką nad lewym uchem w rękawicach bokserskich.

7. Załóż hełm na lewą stronę.

8. Puść pawia przez słomkę.

9. Naciśnij F13.

10.Walnij głową w kaloryfer.

Opublikowano

opcja szukaj

WarRock Bug

albo mozesz znalezc temat , gdize byl konkurs na wr private i tam dalem filmik

Opublikowano

UP: no coś ty ^^

2UP: Zamiast sie chwalić (bo to każdy umie) to lepiej opisz ;]

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

tak pare z nich jeszcze działa ale mało bo są dość stare. w międzyczasie było pare updatów więć szanowne K2 sporo połatało błędów na mapach.

i tak CA jest lepsze w bugach. do niedawna można było bez problemu wyjść poza mapę na kilku mapkach ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

a na marien zna ktoś bugi ?? bo ja tylko 2 ...1 taki co sie wchodzi za taki betonowy kamień za ruinami a 2 co (nie wiem jak mi sie udało) ale weszedłem poza mape tam chodziłem między tymi drzwiami

Opublikowano

najfajniejszy bug na marien to ten jak na balkonie przy bazie zielonych stajesz na skrzyniach i podskakujesz. w tym czasie jak ci ktoś jebnie z pancerfaust (pzf) lub stingera to wskoczysz na dach i będziesz mógł chodzić po dachcach i poza mapą;) tylko nie walcie z rpg bo się zginie od razu ;) a z pancera i stingera nie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

znam bug z kamieniem ale raz przez przypadek weszedłem za te kamienie i byłem poza ścianą ...naprawde powiem kolesiowi który to widział i wam potwierdzi ...a jak jeszcze raz mi sie uda tam wejsć to zrobie screena i wam pokaze xD... jeszcze na karaqum działa ten bug pod mostem jakby ktos chciał wiedziec xD ..

mozecie mi poweidziec czy działa na blue storm ten bug z palmą ?? bo na youtube widziałem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...