Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie polecacie gry na ps3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc.. jeśli chodzi o RPG to zbytnio nie pomogę, bo z RPG pewniaki są tylko : The Elder Scrolls : Oblivion i Sacred 2 Fallen Angel.

Za to pozostałe gry które mogę Ci polecić z ręką na sercu to :

Motorstorm <nie ważne jakie : )>- Gra godna uwagi, wg. mnie lepsza od nfs

Resistance: the Fall of a man- gra stara, ale się trzyma i jest całkiem.. hmm.. ciekawa

Killzone : 2/3 - NIESAMOWITA GRA polecam każdemu

Seria Uncharted- Opowieści o Nathanie Drake'u zapierają dech w piersiach!, Jeśli szukasz gry aka Lara croft, tylko brutalniejszej i wg. mnie ciekawszej wersji- to gra dla Ciebie.

God Of War III- Gra którą mogę Ci polecić z ręką na sercu, ponieważ jest to jedna z najlepszych gier jakie kiedykolwiek ujrzały światło dzienne

Seria Assasin's Creed- Nie zawiedziesz się. :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

PES 11 daje zajebista zabawe z kumplami

UFC 2010 rowniez zajebiaszczo sie bawisz z kumplami przy piwku

A do solo grania lub multi

Killzone 3 - flagowy Hit na PS3 (ogolnie cala seria), najpiekniejszy shooter jaki widzial gracz (az do BF3), dodatkowo ta rozpierducha wciaga niesamowicie, sam nie moge sie oderwac i kiedy spojrze na godzine jest grubo po polnocy a na rano trza wstac, przy tej grze chcialo by sie zeby doba miala wiecej H

Uncharted 1 i 2 - nie ma co tu opowiadac ta historie trzeba przezyc razem z glownym bohaterem, powiem tak chcesz dobra gre i mega kozacki film akcji? Kup Uncharted najlepiej obydwie czesci zaczynajac od jedynki, aby wiedziec jak to sie zaczelo

Little Big Planet 2 - niesamowita zabawa dla rodziny, przyjaciol. Multum mozliwosci, mozesz wykazac swoje zdolnosci tworcze i podzielic sie z innymi jak i obczaic jak inni tworza swoje plansze. Tej gry i jej sukcesu nikt nie podrobi POLECAM

MOD NATION RACERS - wiernie oddaje klimat i fun plynacy z Crash Team Racing, przezabawne wyscigi ludkow w gokartach z dopalkami, potezna dawka humoru czy to grajac ze znajomymi na imprezie czy z kumplami przez siec :)

• 2 tygodnie później...