Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TROY: Nowy MMORPG twórców Waren Story. Beta... 13 maja. [GAMEPLAY]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawą strategię przyjęło studio ALT1 Games, które po ogromnym fail’u Waren Story, wypuszcza kolejnego MMORPG – Troy, który, jak sama nazwa wskazuje będzie opowiadał o wojnie trojańskiej. Pierwszy testy ruszają... w piątek trzynastego (13 maja). Oby tylko, nie był zwiastowało to kolejnego pechu tej firmy:)

W czasie bety, dostaniemy dostęp do prawie wszystkich elementów Troy. Mówię prawie, bo jedyne ograniczenie dotknie questów (do 49 lvl) oraz niektórych obszarów gry. W zamian, będziemy mogli jednak pograć wszystkimi postaciami: Warrior, Hunter, Magician, które ewoluują jeszcze w kolejne subklasy.

Ogromną rolę ma odgrywać tutaj walka PvP. Nie wiadomo jednak, w jaki sposób twórcy rozwiążą – tak chwytliwy – temat Troi i kilkuletniej wojny. Według pogłosek, ALT1 Games szuka tylko 500-1000 testerów, ale nie słyszałem o żadnych kluczach, czy kodach aktywacyjnych.

CBT potrwa do 18 maja, po czym ruszy kolejna beta, albo ALT1 wypuści Open Betę. Więcej informacji TUTAJ. Zapraszam też do obejrzenia trailer-gameplay’a, który powie wam co nieco o Troy.

http://www.youtube.com/watch?v=9p8UsitYVUU&feature=player_embedded#at=48

userbar_04.jpgMLGuser.png2408.gif5280.jpg

2677.jpg31732.png

3903.png

Opublikowano

Jesteś zajebisty w czystym kopiowaniu tematów, chociaż byś sam napisał, a nie całkowicie rżnął z pewnej strony.

Kolejna nudna, nieinnowacyjna gra mmo, nudaa.

Opublikowano

Czy ja wiem...Wygląda tak samo jak większość dotychczasowych MMORPG (LastChaos,Rappelz).Poza tym motyw z Troją niezbyt mi podchodzi jakoś.Wolę poczekać do października aż Vindictus europejski wyjdzie.

qsHVsoT.png