Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak na niemców #2

Ksekowny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze chciałeś stanąć w obronie ojczyzny? Teraz masz szansę!

Opowiem wam krótką historię:

Dawniej istaniało na tym serwerze plemie o nazwie "PoLeN" które było w topce, na świecie pierwszym - byliśmy top2 i nikt nie miał z nami szans, ogółem naszych wiosek (razem) było około 400, zbierałem ekipę polaków i innych cudzoziemców (prócz niemiec) aby poprostu zabawić się z plemieniem top1 "Firma" - które istnieje do dziś i jest powiększane o kolejne wioski. Było nas dziesięciu, no cóż nie spodziewaliśmy się aż tak zsynchronizowanego ataku ze strony 50 graczy ( wiem, dziwnie to wygląda, ale tak właśnie było) Całe nasze plemie, wraz z założycielem zostało rozbite, the end;x

Dzisiaj już bez starej ekipy, powróciłem ja - z plemieniem POLEN i nadal mam chęć rozwalić firme, przyłączy się ktoś? Podawać nicki

ŚWIAT 1 ( welt1 )

Tutaj strona:

kliknij mnie bo nie wytrzymam

See. Pamiętajcie - każdy niemiec wróg.

a i sorry z góry za to chcesz stanąć w obronie ojczyzny xD ale to tak fajnie brzmi

Opublikowano

Nie można się zarejestrować o.O

@ Za mały speed infernal lepsze

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Wiem, znów mnie firma atakowała zsynchronizowanymi atakami -.-

Cała pomoc była, z 3 wiosek na fulla łuczników (1-wsze lepsze) i dalej nic;/

Opublikowano

Ja tez gralem na s1 :D, ale sie przenioslem na s2 i narazie jakos mi idze (na poczatku zjechali mnie 3 razy), ale teraz sie troszke wybilem i juz 130k mam :P Dzis moze jeszcze cos po przejmuje.

Opublikowano

O Gamus, znalazłem Cię na 2s, mam ten sam nick :)

Musimy zrobić akcję na Tic Tacka, musimy uzbierać kilku graczy, narobić toporków i jazda :)

Opublikowano

Nie lepiej było by się pobawić na infernal-wars i pojechać turków ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...