Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug? Problem

Herkay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam bardzo... Dziwny problem?

Wbijam na WR Poland pięknie wszystko jest.

Klikam Urban Ops, daje Quick Join, ładuje mi się Ravello i... Zonk bo pojawia mi się Operation Bloc i normalne cqc o.O

Pograłem, wychodzę... Dalej mam zakładkę UO.

Zrobiłem reloga wbiłem na UK, BG. Quick Join - ładuje się Conturas a ja pojawiam się na Cadoro...

Na cqc Quick Join... Ładuje się Marien, pojawia sie napis Operation Marien - zwiecha i jeszcze raz się ładuje mapa - i tak do usranej śmierci- Ctrl+Alt+Delete ratuje...

WTF? xD PIERWSZY raz w życiu mam coś takiego.

Pomysły poza reinstalką? :)

o.O
Opublikowano

hmm... po za reinstalka moze bys usunol wszystkie hacki :D

i wylaczyl anty wira a jak nie zadziala to podmien plik exe (popros kogos)

jak nie dziala to przykro mi

moze reinstalka ? :D

usunieta by mike

Opublikowano
Słuchajcie mam bardzo... Dziwny problem?

Wbijam na WR Poland pięknie wszystko jest.

Klikam Urban Ops, daje Quick Join, ładuje mi się Ravello i... Zonk bo pojawia mi się Operation Bloc i normalne cqc o.O

Pograłem, wychodzę... Dalej mam zakładkę UO.

Zrobiłem reloga wbiłem na UK, BG. Quick Join - ładuje się Conturas a ja pojawiam się na Cadoro...

Na cqc Quick Join... Ładuje się Marien, pojawia sie napis Operation Marien - zwiecha i jeszcze raz się ładuje mapa - i tak do usranej śmierci- Ctrl+Alt+Delete ratuje...

WTF? xD PIERWSZY raz w życiu mam coś takiego.

Pomysły poza reinstalką? :)

Przeinstaluj tylko warrocka

Opublikowano

Ja tak samo tylko cqc wbijam na red clover a jestem na cadoro xD ale to tylko raz się zdarzyło.

Jestem Hardcorem! xD

Opublikowano
Ale jak Ci się ładuje to masz inną mapę i co dalej? Bo mi się inna mapa ładuje a na inną wbijam ;s xD

Ale nawet jak normalnie wybiorę na UO np. mapę Ravello. Ładuje mi się Ravello. Później uruchamia mi się gra i jestem na Bloc...

Fierfek, nie chce mi się reinstalki robić :P

Nie korzystam z hacków, żadnych ostatnio nie ściągałem ;)

Heh, ale to jest wręcz powalające, nawet nie wiecie jak mnie zatkało gdy pierwszy raz mi się to zdarzyło.

o.O
Opublikowano

robiłes reinstal ? jak nie to rob albo sciagni wr jeszcze raz bo masz cos chyba w plikach nie tak jak trzeba

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

mi tez cos sie takioego stalo ladowala sie mapa redcloer a nagle znajdu sie na marien no cos ale tylko raz mi sie stalo i potem bylo normalnie

[mor9pl_8_1.png

Hackers 1 : 1 Punkbuster Team ;o

sorry za ortografie ale ja byc z berlin

Opublikowano
robiłes reinstal ? jak nie to rob albo sciagni wr jeszcze raz bo masz cos chyba w plikach nie tak jak trzeba

No wybacz ale nie mogę się powstrzymać.

Udajesz naba czy nim jesteś?

Klient jest jeden i ten sam od 4 sierpnia 2008 roku więc nic nie da nowe ściąganie. Ile razy już to pisałem? 5? 6?

Dobra robię reinstalkę.

@Topic Closed

o.O
Opublikowano

Ja mam podobny problem bo jak np wbijam na Zakhar to już jak mi się załaduje włącza mi się powiedzmy tryb cqc i mapka Block (raz tylko tak miałem)

lub włączam Ohare ładuje się i nagle Crater się pojawia instalowałem WarRocka jeszcze raz ale nic.

Dam 5*

Nie Czituje bo czitowanie jest nudne.

Opublikowano

Mialem wiele problemow z wr ostatnio xP

Wzielem od kolegi calego wr zamienilem pliki i dziala xP

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Ok już wszystko zrobiłem pożyczyłem pliki od kolegi i jest już Good zamieniłem plik warrock.exe i pare mapek i już nie miałem tego problemu.

THX

Nie Czituje bo czitowanie jest nudne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...