Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , grałem kiedyś w Rappelz'a było to na starym emailu , który mi nie działa (nie będzie działać nie pisać jak email naprawić) i teraz nie wiem czy grać na tym koncie z starym emailu (bo potem np. konta odzyskać nie odzyskam..) czy zacząć na nowo na new emailu do , którego mam dostęp? Jak coś na starym emailu jest 21levik. Proszę o szybkie odp.

Opublikowano

Stwórz nowe konto na nowym emailu bo bez opcji "zapomniałem hasła" możesz mieć kiedyś lipę :P

Opublikowano

Elo , grałem kiedyś w Rappelz'a było to na starym emailu , który mi nie działa (nie będzie działać nie pisać jak email naprawić) i teraz nie wiem czy grać na tym koncie z starym emailu (bo potem np. konta odzyskać nie odzyskam..) czy zacząć na nowo na new emailu do , którego mam dostęp? Jak coś na starym emailu jest 21levik. Proszę o szybkie odp.

21lvl wbijesz w chwile moment, a szkoda potem stracic konto :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z Zimką, 20 lvl wbijasz w pół godziny, a konta w razie czego nie będziesz mógł odszyskać. Większe ryzyko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem?? Daj +. Nie pomogłem?? Też daj;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...