Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wykryty] Odyseusz Loader v1.0

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

loaderh.jpg

Dzięki loaderowi zawsze będziecie mogli szybko zaktualizowac swojego hacka bez zbędnego szukania.

Funkcje Loadera:

- Automatyczne sprawdzenie czy są dostepne aktualizacje

- Automatyczny download aktualnego hacka

- Automatyczna zamiana starego hacka na nową wersje

- Wbudowany automatyczny Injector

- Wybór gry do której chcemy ściągnąc hacka

- Interaktywne Info o aktualizacjach i zmianach

Ze względu na brak czasu hack do warrocka nie jest dostępny. Aktualizacja wkrótce.

Loader został zabezpieczony i spakowany.

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/GK8OB5DGRI

VirusScan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ca80eeefc3a125ce91d23dd5683f8e9c11e613bf514cffbaa5ad9804bb44a734-1304957156

odysd3dspecial.jpg

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Chętnie sprawdze zabezpieczenia twojego loadera. Czasu nie mam teraz pisze aplikacje na Androida wiec tylko wchodze czasem na netka.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe...podaj chociaż system i czy 32 bit czy 64 ? Ech...nie pomoge wam ludzie jak nie podacie systemu jaki macie.

logoy.jpg

Opublikowano

Z Gravity masz opcje Fly. W niej jest zaincludowana opcja nullGravity. Nad ghostem pomysle.

logoy.jpg

Opublikowano

Hmmm a moze bys był łaskaw podac jaki masz system i czy 32 bity cz 64?

logoy.jpg

Gość lukasz22126
Opublikowano

Mógłbyś zrobić tego loadera pod Win7 32 bit? bo mi nie działa ;( tzn nie chce się odpalić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zawsze wszystko pięknie ładnie. Kolejny +

26068616082018132428.png

Chcesz Dowiedzieć się więcej o moich postaciach w Combat Arms? Wejdź na mój profil

:)

Daj '' + '' jeśli nie pomogłem '' - '' Zwisasz mi ty i twoje komentarze, jak i te pojeba.. '' +''

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie dlaczego zamiast pobranego hacka wyskakuje mi taka jak by to yyy.. biała kartka zamiast normalnej ikony i nie moge kozystac czy do odtwarzania hacka (obojętnie jakiego) jest potrzebny jakiś program?????? prosze o pomoc z gury thx

siema mam do was pytanie wiecie jaki program jest potrzebny do odtworzenia hacka bo zamiast pliku wyskakuje mi baiła kartka i nie ma normalnej ikony czy do odtwozenia hacków sa jakies programy?? (sorry ale nie wjem jak to napisać)

Opublikowano

podaj jaki masz system...hacki do CA wymagaja pliku dll i injectora ktory wstrzyknie plik dll.

logoy.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ca80eeefc3a125ce91d23dd5683f8e9c11e613bf514cffbaa5ad9804bb44a734-1310930373

67 % zawirusowania ? - close

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...