Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin5 problem z logowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam konto na Metin5 ostatnio długo nie grałem. Mój problem wygląda tak, na stronie pisze że gracze grają jednak ja mam błąd podczas łączenia się z serwerem - na metin2mod, kliencie i na autopatcherze z metinem 2008 roku. Nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc

Opublikowano

Ja mam najnowszy update Metin2Mod, i nic nie mogę się połączyć. Update 03.05.2011 update robiłem nicc..

Opublikowano

Dziwne. Mnie na najnowszym modzie normalnie loguje. Patrz:

1304958306.jpg

Może spróbuj włączyć ConnectHelper, który jest w folderze po zainstalowaniu moda. Wybierz Metin5 i kliknij : Uruchom Moda.

ex

Opublikowano

Update robiłem, przez connect helper łączyłem. Ty masz Metin2ModSF ? Czy zwykły Metin2Mod ? Bo ja jak narazie na Metin2ModSF.

Opublikowano

Nie działa ;/// No ale cóż mniejsza oto. Dziękuję za fartge leci + Pytanko jeszcze jedno mam tobie piszą przy ch - trzy kropeczki czy norm-buys-full ? Problem został rozwiązany :) @ Edit:

Problem rozwiązany, logowałem się ciągle na ch1 :) A na ch3 normalnie loguje :) Dziękuje jeszcze raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...