Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Spolszczenie Gry

aQua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spolszczenie Gry League of Legends

Poradnik By aQua

Poradnik By aQua

* Jest błąd chodziło o ścieżki dźwiękowe smile.gif

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Zauważyłeś że ten TuT od tamtego się różni? Tu nie potrzeba ściągać żadnych plików, wgyrwać ich gdzieś wystarczy podmienić nazwę.

Ale no tak wy jesteścię mądrzejsi i dla was spolszczenie może być tylko jedne.

Opublikowano

Super poradnik :)

Dostajesz tego + czy co tam chcesz :).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Żadnych plików nie trzeba ściągać gdyż ściągnął je już luncher.

Ale: 5.Wchodzimy do folderu w którym zainstalowaliśmy LoLa

(domyślnie C:/Program Files/Riot Games/League of Legends/)

Teraz otwieramy plik locale, zmieniamy w nim linijkę "locale=en_gb" na "locale=pl_pl" i zapisujemy.

Wniosek - tak, spolszczenie jest tylko jedno.

Opublikowano

Wszytko Fajnie ale głos janny odstrasza =) I jest jeden błąd w Match history nie widać danych szczegółowych ;)

Opublikowano

No jak miło wyciął sobie kawałek z mojego tematu i zbiera plusy ;/

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

Ostrzegam - po patchu mogą być problemy z polską wersją.

osobiście nie chce mi się z nią męczyć.

525ffffff.png
Opublikowano

No jak miło wyciął sobie kawałek z mojego tematu i zbiera plusy ;/

Wszystkie poradniki robie sam, zajrzalem w twoj temat by spojrzec czy nie bede czegos plagiatowal. Nie plagiatowalem, wszystko zrobilem sam ss'y i caly poradnik zadnej kopii nie ma. A to, że + zbieram to juz nie moja wina. Moze bardziej sie postaraj.

Ostrzegam - po patchu mogą być problemy z polską wersją.

osobiście nie chce mi się z nią męczyć.

Jakie problemy? Nie posiadam zadnego problemu Oo..

Opublikowano

Aha, czyli zajrzałeś do jego tematu i ze świadomością że taki poradnik już istnieje, napisałeś drugi o tym samym? GJ!

Ludzie myślcie co wy piszecie. Zajrzałem, spojrzałem, że trzeba ściągać jakieś pliki podmieniać i tak dalej, a u mnei tego nie ma i napisałem nowy poradnik. To tak jakby ktos robil bota do gry powiedzmy ABot o funkcjach xxx a ktos zrobil bota BBot o funkcjach xzz. Czy to jest plagiat ? Robienie tego samego?. Na tym forum jest niski poziom inteligencji za niski.

Opublikowano

Ludzie myślcie co wy piszecie. Zajrzałem, spojrzałem, że trzeba ściągać jakieś pliki podmieniać i tak dalej, a u mnei tego nie ma i napisałem nowy poradnik. To tak jakby ktos robil bota do gry powiedzmy ABot o funkcjach xxx a ktos zrobil bota BBot o funkcjach xzz. Czy to jest plagiat ? Robienie tego samego?. Na tym forum jest niski poziom inteligencji za niski.

Ale bot-y różnią się tylko funkcjami, twój poradnik różni się tylko sposobem wykonania - efekt jest ten sam.

Opublikowano

Problemy to : nie wyświetlanie się szczegółowych statystyk, błędy w tłumaczeniu (sunfire - składasz z armora i hp dostajesz... armor i mane O_O) możliwość crasha gry/ lagów/ ścinek gry.

Opublikowano

@lordwyder

No i co z tego, że ten sam. Tak jest duuuuużo duuuuużo duuuuużo łatwiej... -.-

Jeśli jest ten sam to jak może być łatwiej O_O

Jest łatwiej po LoL sam wprowadza już nowy luncher więc nie ma potrzeby ściągania go. Inaczej przedstawione to samo nie jest raczej potrzebne.

• 4 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...