Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Hackneli nam konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jest pilna i nagla sprawa ktora nie moze czekac a mianowicie : mój kumpel ma konto na metin2pl ktos wlamal sie na jego konto i zmienil pasy i jest maly problem bo nie pamieta do konta na wp.pl hasla lub ktos wlamal sie na nia i zmienil haslo konto mialo fikcyjne dane wiec podpowiedz wypada i data urodzin tez itp ... nie wiemy co robic jesli macie pomysly na odzyskanie hasla do metin2pl ( konta) piszcie bo na wp.pl nie odzyska sie bo trzeba bylo by napisac do adminówi a oni w ciagu tygodnia nie zalatwia bo trzeba podac jakis dowod ze jest to konto mojego kumpla ps: za pomoc i checi + itp

Opublikowano

nic nie zrobicie.. gdyby email był na was, podane byly dane, ewentualnie jakies konto bankowe/allegro na mailu to na psy można by było iść.. a tak to niestety dupa

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

hmm niewiem czy to na psy da sie zabrac bo prze teraz bo tym zlodzeju jak okradli goscia z pare zl to zglosil i mial eq spowrotem ale bez szensu bo pewnie ma twoj kupel jakis maly lvl i eq lipne wiec nie ma szenszu trudno niech kolega nie scionga hack do metinow i niech ma dobrego anti virus ( ja mam i mi wykryje przed pobraniem nawet) i w tedy gra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...