Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmmm

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym was poinformować iż musicie się zająć sami działem .

Ponieważ z resztą wiecie dlaczego ja nie mogę .

Może mi się uda załatwić od taty lapka jak wróci z trasy a jak nie to zagadam z koleżanką .

Teraz mam chwile ponieważ wypuścili mnie na hate po nie zbędne rzeczy .

Oczywiście macie dbać o dział .

Bo jeszcze nie wiem czy nie zostaniecie całkiem sami .

9368_gold.png

Opublikowano

Bywaj, omku. I tak wrócisz ^^.

Ps. Jest sens ciągnąc CAP?

Lenart = banned/wyjebane

Omek = urlop

Reszta (czytaj. my) opierdalamy się. Matt odszedł. Myśle, że kamien u nogi nie jest potrzebny.

Opublikowano

Jak ktoś potrafi poprosił bym o to aby zrobił mi chamsy .

Wisi mi czy dostane bana po prostu chce poszaleć

9368_gold.png

Opublikowano

@ marock

hmmm sam nic nie robisz a masz do mnie sapy ... ty nawet nie sedziujesz tylko dodasz raz na tydzien info o matience i wypelniasz role kid moda .... ale kid mod to nie cap musze cie uswiadomic powiedzcie co mam zrobc to sie postaram to wykonac

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

idiota ? nie sędziuje, nie mam na to czasu. btw. to jest chyba projekt capu, mam na ogonie cap i możecie mnie z niego wypierdolić.

i tak Enzil działa sam w konkursie.

sam nic nie robisz
tylko wypełniasz rolę kidmoda

szkoda żebym jeszcze spamował.

Opublikowano

Marock, jeszcze raz zrobisz najazd na któregokolwiek z członków CAPu to postaram się, abyś został zdegradowany.

Kwiatziom robi więcej od Ciebie i jakoś zaczyna mi się wydawać, że Matt miał racje...

Cap najpewniej zostanie uśpiony do czasu mego powrotu. Ten dział nie służy do wzajemnego opierdalania się, tylko do pracy lecz do własnych prac dotyczących CA.

Koniec Transmisji.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

jako, że spojrzałem na mecze sędziowane przez kwiata.

jest aktywny, z Mattem było co innego, spamował itd..

kwiat full clear.

///jeszcze jedno słowo na temat matta i porozmawiamy inaczej

Zav

ta racja, wolę już o nim nie słyszeć.

Opublikowano

To ja ci może wytłumacze. Niby Matt i Marock byli pogodzeni, ale widze jak Marock na każdym kroku coś o nim wymyśla, podobnie jak Matt na gg.

Opublikowano

Pewnie chodzi o to że Marrock ma kida lub coś .

A z reszta co mnie to interesuje .

Nie będę drążył dziury w całym .

9368_gold.png

Opublikowano

Ja jebie .. Wam się chyba rangi posrały ... KidModem może zostać każdy kto się udziela i pomaga... rangę Private dostaje się za zasługi w dziale, niekoniecznie na stanowisku kidmoda/moda ...

po 2. po chuj jakieś najazdy na siebie/ innych ? co wam to da? będziecie jak "Cuda" Administracja która potrafi tylko opierdalać dupy wszystkim którzy już z nimi "nie trzymają " ? no to gratuluję.

Jakoś po przeczytaniu tego tematu widzę że sporo z was leci na jakieś posrane rangi... zamiast działać razem powiedzieć sobie że Ty robisz to a ja to i tyle, to Wy sobie skaczecie do gardeł ...

Jak dla mnie CAP jest do wyjebania w kosmos... chuja robił, robi i będzie robić.

gdyby nie to że Makin nie chce mi zabrać tej rangi już dawno bym zrezygnował ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...