Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalka nie chce się włączyć

FoxTrot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pobrałem instalke z polskiej strony tej gry i teraz jak chcę to załączyć to nic sie nie pokazuje żaden error czy coś nawet nie ma klepsydry obok kursora :/ Czemuuuu mi sie to nie chce załączyć ;/ ??? Czy jest jakaś możliwość załączenia tego bez pobierania nowej instalki ;/ ? Prosze o pomoc bo chciałbym w to zagrać !! Dam ++++

Opublikowano

może źle pobrałeś? albo internet przerwał połączenie i nie pobrało się do końca..

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Wystarczy kliknąć i czekać nawet do 30 minut, miałem to samo z clientem SUN online.

Uruchamiając poprzez administratora możesz to przyśpieszyć w pewnym stopniu

4plk2.jpg

Dla moich Polaków nie ma rzeczy niemożliwych.

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

Ok to poczekam te pół godziny może sie zalaczy. Tak wgl to chcialem pobrać jeszcze jedna instalke i zarejestrowałem sie na nowo no i zaczeło mi sie pobieranie znowu tylko że nie wiem czemu zaczło mi spadać z 230kb/s do 2000 bitów na sekunde o.O

Opublikowano

Sprawdż po prostu czy instalka ma taką samą wagę jaka jest podana na stronie, nowe pobieranie nic nie da

4plk2.jpg

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

Już obczaiłem jak włączyć tą instalke tylko że dalej są problemy;/ Klikam 2 razy na instalke i folder downloads mi sie zawiesza (brak odp.) ale po jakiś 10 minutach pokazuje sie okno czy jestem pewnien że chce uruchomić tą instalke no to daje tak i komputer mi laguje strasznie i czekałem 15 min i nic ;/

Już obczaiłem jak włączyć tą instalke tylko że dalej są problemy;/ Klikam 2 razy na instalke i folder downloads mi sie zawiesza (brak odp.) ale po jakiś 10 minutach pokazuje sie okno czy jestem pewnien że chce uruchomić tą instalke no to daje tak i komputer mi laguje strasznie i czekałem 15 min i nic ;/

Opublikowano

Hmm czyli w jakimś stopniu pomogłem, spróbuj wyłączyć wszystkie zapory

@edit, ciesze się że pomogłem

4plk2.jpg

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

Po 2 godzinach czekania się wkącu załączył instalator :D Już wszystko działa :) Temat do zamkniecia ;P Reynald dam ci + bo tak to za każdym razem kompa resetowałem bo mi mulił strasznie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...