Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam na imię Paweł lat 20 pochodzę ze Szczecina grę w Metin2 zacząłem w 2007 roku od tamtej pory zajmuje się Pisaniem questów , edycją plików serwerowych , robieniem Clijenta , edycją szablonów stron zakładaniem stron www na domenie PL.

Znam się na programach typu : Navicat , WinSCP , Metin2ExpMod , CoreFTP , Virtual PC , PuTTy

Byłem Game Masterem na : Metin-X-Worl , Vexili , VirtualMT2 gdzie za Clijenta miałem dostać posadę GA .

Co mogę zaoferować ?

-Swoje Questy

-Najnowszego Clijenta z zabezpieczeniami Pong- przed kamer modem , zabezpieczenia root ( w celu uniknięcia edycji przez inną osobę )

- Pomoc w edycji plików serwerowych .

Mogę zaoferować stronę na domenie Pl + forum

Oto mały Screen :

http://www.iv.pl/vie...29508129198.jpg

http://www.iv.pl/vie...10760375971.jpg

http://www.iv.pl/vie...99336717640.jpg

http://www.megaupload.com/?d=73YAADHU - folder ze screenami !

Pliki serwerowe mam spolszczone w 99%

Co mam dodanego na serwerze?

-Epickie bronie (Wszystkie)

-Nowe Bronie te co maja 500+ Ataku

-Ekwipunek smoka (2 rodzaje ekwipunku smoka od +0 do +9)

-Widoczność zombie

-Odbugowałem ulepszacze (od +6 do +9 na te nowe bronie co maja 500+ Ataku)

-Dodałem mape zombie

-Dodałem quest na 99 lvl na Range Rycerski ze po wykonaniu questu dostaje sie Range rycerski. (Quest jest cięzki)

-Ulepszacze na serwerze sa usunete z wyjatkiem robienia epików itp , itd( Ulepszacze na epiki itp itd: Niebieska Perła , Biała Perła , Krwawa Perła po 2x)

-Zeby zrobić np z Stalki +9 Szmaragdowa +0 potrzebne sa: 2x Biala, Niebieska,Krwawa Perla, Konar zalkeva 2x

A) Ulepszacze powyżej sa jedynie na zrobienie itemu nie na ulepszabue go od +0 do +9

B) Ulepszacze na ulepszania od +0 do +9 epików hwangów itp: Perły, które dodane sa u Handlarzy za odpowiednia Cenę.

-Dodałem quest tobołek jak na PL-u ( Tworzy sie sklep a nie nad postacia jest nazwa sklepu)

-Odbugowałem wszystkie Mapy

-Dodałem teleporter do groty w M1, DO Zombie też.

-Nowe wierzchowce widać je w tym lwa białego itp

-Pieczęcie do wierzchowców (na każdego wierzchowca)

-Szmaragdowe , Niebiańskie , Rubinowe stalki.

-Złoty, Srebrny, Biały Hwang

-Zbroje Imperatora (pracuje jeszcze zeby je ulepszyć)

-Królewskie Hwangi , Zbroje Achillesa itp...

-Dodałem możliwość robienia kd 80%

-Dodałem pierscien teleportacji By Ja.

-Dodałem quest Bank z 5 skrytkami (Bez bugu na Yangi typu -9999999 i kaska sie tworzy .)

-Dodałem nowe questy na 70-99 lvl

-Zmieniłem doświadczenie potrzebne na dany lvl.

-Dodałem do wierzchowców po 50-90 Obrony dodatkowej np jak się wsiądzie na wierzchowca dostaje się defa więcej o 50-70 na czas 5 Minut po 5 minutach wierzchowiec znika a nam def się zmienia na stary

-Umiem zrobić quest naprawiający logowanie , czyszczący logi serwera.

-Posiadam Quest na sprawdzenie Gracza by ja takiego na Elitepvp nie ma i na MPC Patrzcie Link z aparatu gdyż jak otworze okno nie mogę zrobić ss link do ss:

-Usunąłem limit czasu u biologa

-Dodałem drop sztabek

-Dodałem quest stalek tych nowych: Szmaragdowych niebiańskich itp.

-Dodałem do clijenta zabezpieczenie ( Pong)

-Posiadam spolszczony serwer w 80% ale naprawdę eng_string mam spolszczone bez Code :) widać ilość doświadczenia po polsku sam spalszczałem Eng_string.txt

-Posiadam zabezpieczenie przed Boshpanelem , umiem zrobić takowe na serwer dedykowany

-Max lvl na moich plikach to 127 planuje jak na PandoraMT2 dać 250 Lvl.

-Na start dostaje się 100k , eq +9 potki , pelerynki

-Dodałem nową mapę do Handlu.

-Dodałem chinskie metiny :) tzn od 100+ do 150 jak się nie mylę metiny widać są spolszczone (Idealne na zombie-Land który posiadam)

-Posiadam pliki Game z lvl obok nicku .

-Zablokowałem możliwość wywalania yang (nie można bugować map)

-Dodalem ziemie gildii jak na PL

-Spolszczyłem OX W 100% tzn: Nie ma Chinskich znaczków tylko po polsku pisze.

-W eng_string nie ma Code jak na niektórych dedykach

-Dodałem questy na automatyczne eventy , raty serwera itp ,panel admina w grze sprawdz gracza w którym jest podane nick,lvl,czas gry,lvl konia,ile ma pz , ile ma many, jaki ma czas gry , jaka ma bron (jakie id),pozycja y, pozycja x,mapindex itp to wszystko w 1 quescie nie trzeba teleportowac gracza zeby zobaczyc co ma w eq itp. Quest by ja nie ma go na MPC , ElitePVP :) na 200% takiego nie ma jak ja moze podobny.

(Pliki serwerowe sa edytowane edytuje je non stop także teleportery sa nowe itp)

Reszte zapomniałem jak sobie przypomne co tam jeszcze mam Dodam tu.

(Aha... Najważniejsze epickie bronie sie da robić z broni +9 nie będe tu zymieniał wszystkich bo nie pamietam wymienie pare: mozna robic z broni +9: Kusze +0 , Smiercio +0,Syrka +0 , Itp wszyscy którzy się znaja wiedza o co chodzi dodałem więcej mozliwosci robienia epickich broni jednak wszystkich nie wymienie ze wzgledu ze jest za dużo ich)

Posiadam Clijenta 2010 By Ja który jest zakodowany , ma zabezpiecznie przed kamer modem , Posiada Pong nie da się go przerobić na swój jest zabezpieczony.

(W clijencie widać dosłownie wszystko co najnowsze na MPCForum)

Usunąłem ulepszacze nie ma ich jedynie na eq smoka itp są na zrobienie eq smoka sa potrzebne 2 konary zalkeva i po 2 perły . Uwaga! Ale na ulepszanie tego eq smoka np od +0 do +9 sa potrzebne jedynie perły które sa w sklepach.

Mam już questy,pliki serwerowe, klijenta gotowego na serwer dedykowany dodam , ze pare serwerów dedykowanych oferowało mi za clijenta posade GM , Dostep do FTP , oraz serwera początkowo clijenta robiłem dla 3 serwerów dedykowanych z których pozwole sobie wymienić tylko 1 Nowy dedyk : Vexilie .

Osoby zainteresowane proszone są o kontakt gg 11509736 na pewno pomogę !

A i każdy kto jest zainteresowany proszony jest o kontakt na gg pokażę tam swój testowy serwer poprzez wejście na niego lub przez program Teamviver .

Ps jeśli nikt się nie zgłosi szukam sponsora na otworzenie serwera na swoich plikach !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...