Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xbox :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różnicy w cenie niżee ma zbytnio... powiem Ci że wybrałbym tą z gwarancją. Jakoś bardziej do mnie przemawia, jest że tak powiem ''dokładniejsza'' bo w tej drugiej... pozwól że zacytuję :

''* W przedostatniej konsoli w padzie trochę zacina się przycisk LB (trzeba go trochę mocniej docisnąć )

** W ostatniej konsoli jest mankament wizualny bez wpływu na właściwości użytkowe (lekko pęknięta obudowa ok 5cm)

'' . Osobiście mój głos idzie na ''Konsole Xbox 360 TANIO Gwarancja!'' - Nie pytaj, swoją odp uzasadniłem chyba wystarczająco.

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

No i jeszcze jedno pytanie czy w ogóle opłaca się kupować tego Xbox'a ? :):D Znalazłem coś takiego ( http://allegro.pl/xbox-360-20gb-hdmi-halo-3-edition-ladny-stan-i1595986838.html ) i nie wiem czy ten jest lepszy na Wiki pisało coś takiego

,,W sprzedaży jest również limitowana edycja Xbox 360 Halo 3 Edition. Wersja ta ma wyposażenie Xboksa 360 Elite + obudowę i pada Halo 3 oraz grę Halo 3 w zestawie. Ma również motyw Halo 3."

Atr1920.png

Opublikowano

Jeśli pytasz ''Czy w OGÓLE opłaca się kupywać Xboxa- odp brzmi: wybrałbym PS3, ale jeśli naprawdę Ci zależy na X360 , to wersja którą pokazałeś <ta z Halo 3> jest chyba najlepsza, narazie nie musisz kupywać karty pamięci... ale warto wspomnieć że ta konsola nie jest w nią wyposażona. Jeśli nie zależy Ci na kasie , to bierz to z Halo 3 , a jeśli wolisz troche zaoszczędzić , z niewielką stratą co prawda... to wybierz tą którą Ci poleciłem Up...

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

• 1 miesiąc temu...