Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Powiązanie kont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie taki: miałem 5 kont fb. Na każde z nich wchodziłem ja i mój kolega1. Potem udostępniłem pierwsze konto innemu koledze2. Kolega1 miał dostęp do konta Kolegi2 i na odwrót. Również kolega1 miał hasło do mojego konta. Kolega2 łowił na fb'ocie za dużo i zostało jego konto zbanowane + kolegi1 za powiązanie z botem, jednak moje nie. Potem łowiłem sam i dostałem bana na swoje konta. Moje jedno konto nie zostało zbanowane, na które logował się kolega1 i teraz na nim będę hackować. Czy jak teraz będę używać hacków może dostać bana kolega1 i wszystkie konta kolegi3 na które się logował ? Czy tylko moje ip będzie powiązane ? tzn. to 1 konto które mi zostało ?

Czy kolega3 moze być zbanowany jak teraz będę hackować ?

Czy istnieje coś takiego jak "przeminienie banowania" ?

Przepraszam za skomplikowane rzeczy ale potrzebuje pomocy.

SS jak komus pomoże. Może miał ktoś taką samą sytuacje ?

http://imageshack.us/photo/my-images/14/ololpk.png/

ps. jeszcze zielona linia między JA - Kolega1

Opublikowano

A wie ktoś czy jest coś takiego jak zakończenie sprawy danego konta czy coś takiego ?

Od zbanowania fb1 minęły już ponad 2 tygodnie.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje, to oni w ogóle na IP nie patrzą. Konta powiązane to po prostu te, które były na jednym e-mailu i tyle. Jeśli się mylę to mnie poprawcie ;)

Opublikowano

Kolega UP ma racje.

Nie jestem kolekcjonerem plusów czy minusów

Są mało cenne by były w moim zbiorze

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje, to oni w ogóle na IP nie patrzą. Konta powiązane to po prostu te, które były na jednym e-mailu i tyle. Jeśli się mylę to mnie poprawcie ;)

JA MIAŁEM OK 10 KONT NA FB i do kazdego zakladalem innego e-maila , głównym konem swoim charem robiłem obchód i zbierałem małze dostałem bana na wszystkie konta mimo ze GM przypalił mi jedno konto na fb i kazdu ban był powiązany z tym kontem

jedyna opcja to chyba wystawic botem malze po 1 yang gdzies na uboczu i kupic charem ale tez sie moge mylic . zapewne gm moze sprawdzic chistorie chandlu np z lotu ptaka, tak mi sie wydaje

JA MIAŁEM OK 10 KONT NA FB i do kazdego zakladalem innego e-maila , głównym konem swoim charem robiłem obchód i zbierałem małze dostałem bana na wszystkie konta mimo ze GM przypalił mi jedno konto na fb i kazdu ban był powiązany z tym kontem

jedyna opcja to chyba wystawic botem malze po 1 yang gdzies na uboczu i kupic charem ale tez sie moge mylic . zapewne gm moze sprawdzic chistorie chandlu np z lotu ptaka, tak mi sie wydaje

jedyna opcja to chyba wystawic botem malze po 1 yang gdzies na uboczu i kupic charem ale tez sie moge mylic . zapewne gm moze sprawdzic historie handlu np z lotu ptaka, tak mi sie wydaje

historie handlu ;)

Opublikowano

teraz ja wkręce coś od siebie. Przyznając szczerze, botuje już od czasów, kiedy to banjo robił MH i grało się na metin2.bin = rozumiejcie to jako "od daawna" :D

i kiedy to EM2 był darmowy, narobiłem główną postacią około 6-7 fishbotów [niestety, ale tylko tyle pociągnie mój PC.. :| ]

każde na innym @ - zarówno login jak i domena inna, do każdego konta @ inne hasło, login = losowy, hasło wymyślałem już sam, ale zawsze to było inne hasło.

na każdy @ jedno, max 2 konta. [np. o2 oferuje 4 RÓŻNE @]

wszystko mam pozapisywane do notatnika, z tego plik ten ma chyba z 5 kopii bezpieczeństwa :f

i powiem tyle, że jak narazie dostałem TYLKO i wyłącznie jednego BANA!

możliwe, że było to banowanie "na gorącym" - gdyż zostawiłem sobie botka [ahh.. niestety wybrałem zbyt widoczne i znane miejsce.. :( ] na noc, a rano już było po ptokach :D

podsumowując:

1. zawsze włączałem wszystkie konta naraz = to samo IP || lecz jak widzicie, banik był tylko na 1 z moich kont!

2. botujcie w mało widocznych miejscach, np. m2, i starajcie się na kanale gdzie jest najwięcej ludu || albo mi się wydaje, albo GM może sprawdzić ile na obecnej mapie i na obecnym CH jest osób [rzadko kiedy w nocy lub nad ranem jest dużo osób na "nie handlowych" kanałach]

3. Najnowsze FB mają funkcje łowienia "gdzie się da" więc korzystajcie z tego!

4. Nie komunikujcie się [szept, handel] z innymi FB [dla pewności nie handlujcie także z swoim "sklepikarzem"] || lepiej odpalić jeszcze jednego mt2 i lognąć się na sklepikarza - następnie swoje zdobyte łupy wyrzucić na ziemię obok sklepikarza [najlepiej gdzieś blisko m1 ale na mało zaludnionych kanałach, żeby ktoś nagle się nie pojawił i zakosił, i podnieść je [pickupów mało to na forum.. ? :> ]] swoim "sklepikiem" - żadnego powiązania nie powinno być, no chyba że kręcą "demka" z gry <omgf> :D

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Ban jest na powiązne konta przez ip. Banowanie trwa do 5 dni tzn. tak mi się wydaje. Jak zbanowali ci 1 fb to po 5 dniach nie będziesz mieć żadnego konta ;]

Oni nie sprawdzają po ip tylko po logowaniach.

Opublikowano

widze, że nie doczytałeś do końca - zrozum, że tego bana załapałem może z miesiąc - dwa temu - i co?

zaraz dam SSy z moich FB jak będziesz chciał :D

i ilość minut przegranych na nich juz.. :]

1284282093-U138092.png

Yo !

Uczeń
Opublikowano

rafor4 - no jak grasz na hackach albo któryś z kolegów, który loguje się na Twoje konto, to istnieje duża szansa na bana.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poprostu konta byly na jedym e-mialu lub HANDLOWALES Z NIMI i przez to ban na konta a z tym 1 nie handlowales wiec nie ma bana

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...