Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sponsor na serwer. :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Poszukiwany jest sponsor serwera dedykowanego. Serwer jaki stawiam, to serwer Metin2. Jedak, że serwer dedykowany nie jest tani, szukam odpowiedniego sponsora. Osobiście sam sponsoruję hostingi, domeny pod strony internetowe. Teraz potrzebują pomocy. Gwarantuję rozwój serwera w szybkim czasie. Mamy już ekipę, która od podstaw zajmie się grą. Co miesiąc mamy zamiar wypłacać 'pensję' Mistrzom Gry. Za sfinansowanie projektu jest wiele plusów. Dodatkowe możliwości w grze, specjalna ranga na forum, co jakiś czas, gdy zostanie nazbierane z reklam 70€ będziemy "oddawać" majątek. Hostingiem pod stronę oraz forum nie ma się co martwić iż, mogę to zakupić nawet dzisiaj. Pozostaje kwestia sfinansowania serwera. Oferować mogę również posadę "GameMastera". Mamy zamiar wprowadzić nowe bronie, zbroje. Dodatkowy skill, nowy interfejs w grze. Własnego klienta oraz wiele, wiele więcej. Jeśli znajdzie się ktoś chętny, podam szczegóły. Zapraszam na PW.

PS.

Tematu nie pisałem w dziale Metin2, ani żadnym innym, ponieważ uważam, że nie ma to nic związanego z publikacją, problem, czy też innym elementem.

//

Tak, mam świadomość, że będzie trudno znaleźć takową osobę.

Edytowane przez Soul Dead
Opublikowano

Może bym się pokusił gdyby płynęły z tego jakieś konkretniejsze korzyści.Item shop?

Skąd jesteście i ile macie lat?

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Ja również mógłbym się podpiąć ... ale jest ale.

Tak jak kolega wyżej chciałbym żebyście napisali o sobie coś więcej. Wiadomo danych osobowych nie podasz, ale wiek, jakiś wstępny kosztorys, plan.

Zainwestować około 700 zł z amortyzacją "z reklam" to strzał w stopy. Dochodzi do tego fakt, że teraz dedyków jest pełno. Wypadałoby mieć jakiś plan, który wyróżni Was z tabunów innych privów.

Napiszcie albo tutaj albo na PW.

f.png

Opublikowano

Witam,

gdy tylko wrócę z pracy, wszystko postaram Wam się opisać. Tak ItemShop jest w planach.

Poczekajcie proszę do tej 15. :)

Pozdrawiam, S. Dead.

Opublikowano

Jeśli przedstawisz mi plan, kosztorys i stronę www to być może będę zainteresowany wpłaceniem pieniędzy na Twój dedyk.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nazwa: Na razie, nie podam. :)

Handlarze: Broń: praktycznie to co jest ogólnie + nimfa +9, RIB-y, FMS-y. Strzały, łuki, koziki, jelonki. Zbroja: Mnisia zbroja, żelazna, śmiertnelna +4, boga +9. (bronie i zbroje na wyższy lvl będą kosztowały około 50-90kk)

Wprowadzenie szóstego skilla dla każdej klasy postaci. Automatyczne wbijanie skilli na G - zapłata 5kk. W 100% będzie wprowadzony ItemShop, z którego część zysków będzie szła do sponsora/sponsorów. Będę w nim perły, małże, fryzury. Być może jakieś bronie, zbroje na 85+lvl. ;)

Na razie tyle. Kwestia strony, staramy się stworzyć nasz oryginalny szablon, nie wiem jak to wyjdzie, ale mamy nadzieje. Co do domeny i hostingu, to leży w moich rękach. Gwarantuję rozwój forum na skrypcie IP.Board.

Jeśli jeszcze coś mi wpadnie, to napiszę.

//

Myślę, że na sam początek wystarczy serwer "EG

Max Reloaded" ze zestawu OVH.pl

http://www.ovh.pl/produkty/oferty_dedykowane.xml

Jednak jest jeszcze kwestia zapłaty instalacyjnej, w wysokości 199zł.

@Fifolski

Wiek podam Ci na PW. :)

Opublikowano

No nie wiem, nic nie gwarantuję. -.-

Weź sobie nie rób jaj. Może jesteś "zbyt inteligentny" na dziewczyny? A może zbyt głupi?

Opublikowano

700zl ? A z czego wy to zarobicie ? To co ma byc w tym waszym PRO ELO MASTAHOWSKIM SERWERZE ... jest na wiekszosci serwerow :/ . Nic nowego nie wniesiecie poza kolejna kopia pomyslow od inynch serwerow... jak szukacie darmowego frajera to sobie darujcie... Wymyslcie cos naprawde oryginalnego bo kolejna napierdalanka w EXP i MILIARDY YANG to kolejne GÓWNO. MOze jakas konkretna FABUŁĄ , ktora nie istnieje na zadnym privie :) . Nie mam na mysli skopiowanych polskich QUESTOW . Mowie o calkowicie nowej fabule i nowych questach oryginalnych pomyslowych ! .

jqeuR.png

Opublikowano

Mam pewien plan. Coś bardzo oryginalnego. Biznesplan napiszę jutro, nie powiem o której, muszę się skonsultować z innymi członkami projektu. To co napisałem wcześniej - jest już nieważne.

PS. PanZagłady 700zł jednorazowo, następne miesiące to kwestia 500zł. Chyba serwera nie postawię na VPS-ie, nie? Bo to by nie miało sensu. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ile macie lat bo jak ekipa pro "zafodofcuf" po 11lat i myślą ,że dedyk bd. i sponsor tak samo ,a potrafią edytować handlarzy to ja podziękuje ...