Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówisz o Strangers ?

Jesli tak to napisz jak zrobiles tam to 1hh ;)

Jesli to strangers kal to ten boss ma duzo hp ;) wiec po hicie 40k moglo mu zabrac to 1/80 hp

Opublikowano

Bilem bossa Ilyer na g100 mialem dmg 65k - 100 i hitnalem go za 40 k i zabralo mu jakos 1/80 calego hp wiec wielki huj

zrobiles tam 1hh podaj jak

Opublikowano

To ja tak powiem po 1 ja się spytałem co jest a nie powiedziałem wam że powiem wam jak , po 2 nie jest to strangers , po 3 zizu dziecko 12 letnie nie powiedziałbym jak zrobić gdyż nie dla psa kiełbasa btw mogłeś poprosić a nie rozkazywać " podaj jak " , po 4 prosze YouFear czy ktoś o zamknięcie tematu

@down

hmm

Masz racje nie spytalem sie lecz opowiedzialem , ale ten dzial jest miedzy innymi od pytan wiec nie chwalil bym sie ze nie udalo mi sie zabic bossa , tylko raczej realne ze chcem wiedziec cos na ten temat , po 2 skoro jest to 1hh to wedlug mnie nie ma znaczenia lvl po 3 skoro jest 1hh to samo za siebie mowi , wiec ciekaw jestem czy musze go bic az wejdzie ten 1hh czy bedzie w kolko po okolo te 40k walic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po 1 :Twoje zdanie nie jest pytaniem ... tylko opowiedziałeś nam w tym " zdaniu " swoja historie

Po 2 : Nie określiłeś się dokładnie gdzie grasz , jaki masz lvl itp. - to może wynikać z różnicy leveli pomiędzy Tobą a bossem , nie wiem czy wiesz ale taki boss na top f10 ma dużo hp ( 40k mogło mu zabrać 1/80 hp tak jak napisałeś).

Następnym razem opisz dokładniej swój problem ( sprecyzuj ).... i zastanów się nad tym co piszesz ...

Opublikowano

inne mobki na strzała leca no ale one chyba tylko z tego powodu ze maja mniej HP niz 40 k nie wiem zreszta , bo ubilem bossa Ancient Wolf i on polecial i inne mobki tez a ten cos nie chcial

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png