Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc? Forma?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co się stało ;x 3 dni temu normalnie siekałem; 60 accuary, dziś 15-30 acc. ;x. Co polecacie na poprawienie się w ET ? Tzn : - Biegać, biegam. Wiem jak. Ale gorzej z celowaniem. Podajcie jakieś cfg albo dajcie jakieś porady dot. celowania (aiming)

Z góry dziękuję.

Nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale : celownik mam tiny, mała kropka z obwódką (bez pulsowania). Czułość myszki 2.66.

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Myśle że wina myszki jest mozliwa ale wydaje mi sie ze na server weszli bardzije ogranieci gracze i pokazali Ci twoje miejsce w świecie :)

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Myśle że wina myszki jest mozliwa ale wydaje mi sie ze na server weszli bardzije ogranieci gracze i pokazali Ci twoje miejsce w świecie :)

Wątpię. Bardzo wątpię. Jest kilka graczy na serwerze którzy zawsze mnie jechali :> ale tak to nie.... Klan jest mało znany... Mało ludzi na nim gra. Patrzyłem na GameTrackerze i jestem #22.

Nie używam hacków z góry mówię :P

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Hmm ja i tak sądze że każdy ma swoje dni i czasami idzie lepiej czasami gorzej u mnie acc klasuje sie na 30+ % i wiadomo są skoki zależy czym się pyka czasami jest nawet po 70 a na "gaymodzie" cisniesz buteleczka i masz 300% acc każda gra jest inna i acc się zmienia :P

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

@ Forma poprawiona ;p

@ Nie wiem co się stało, ale nie mogę ustawić koloru celownika. Próbowałem przez MENU i cfg ale cały czas jest biały :

rhlpw2.jpg

@ Tak, tak gaymod ;x

o8bh2s.jpg