Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archer  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzicie o Archerze?

• Super posta?
    • Posta? ca?kiem dobra
    • Posta? dobra jak sie umie ni? gra?
    • Postac nienajgorsza i nienajlepsza
      0
    • Posta? jak ka?da inna
    • Niezbyt dobra, musi mie? dobre eq
    • S?aba, nie warto ni? gra?
    • Posta? tylko do PvP i na bossy
  2. 2. Czy trzeba mie? dropka do archera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o wypelnienie ankiety i uzasadnienie jej. Oraz czy ninja archer kobieta szybciej strzela z luku? I mozecie podeslac jakies filmiki archerow

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Postać taka sobie według mnie lepiej grać dagerem jak już tak chcesz ninje archer to co tylko możesz lurować komuś bo sam za bardzo nie dasz rady chyba że masz dobre EQ

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Jeśli grac Archerem to tylko na privach (jak kto woli) co do PL to tylko do PvP...

Naprawdę lepiej zagraj sobie Daggerem, chyba że twoja gra ma polegac na lurowaniu ;)

25860852250340054243.png

Opublikowano

hm do gry archerem trzeba miec naprawde cierpliwosc.

Co do ankiety "Postać tylko do PvP i na bossy " dagger wkoncu tez moze uzywac luku zeby bic na poli.. :rolleyes: a na boosy najlepszy jest mental z silnym na g+ :P

Co do nastepnego "Niezbyt dobra, musi mieć dobre eq" kazda postac musi miec dobre eq zeby sie nia dobrze gralo.. :huh:

Postac swietna do pvp jak i na wojny ;)

Warto sie pomeczyc z expieniem,oczywiscie nie chodzi mi tutaj o expienie do max 61lv,jak wiadomo najlepsze pvp zaczynaja po 4mce

Nie rob archera do lurowania !

Najlepiej expic samemu, tzw. lury narzekaja na brak yang, i pozniej sie dziwia ze archer jest slaba postacia,jak nie stac ich na normalne eq czy nawet na ku xD

Archer byl moja 2 postacia na metin2pl.

Jak juz dowiedzialem sie jak rozdawac status postaci itp xD

Chodziaz na tej postaci uczylem sie grac w ta gre :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Moim zdaniem tak :D

Archer postać trudna do ogarnięcia ; )

Gra zaczyna się od 50+ lvla.

Trzeba mieć dobre eq ,aby ogarniać w pvp.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Archer hmm ? Postać jest bardzo dobra w PvP nie nudzi się.

Ja gram archerem i jestem z tego bardzo zadowolony. Mam dropka.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Oraz czy ninja archer kobieta szybciej strzela z luku? I mozecie podeslac jakies filmiki archerow? i poczekam na kilka jeszcze wypowiedzi

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Archer - fajna postać podoba mi się strasznie ale zdecydowałem się grać jakąś inną postacią ponieważ :\

Ceny marmurów rosną (twierdza 100 kk)

,żeby expić musisz używać polimorfi a to jest wydatek tak jak napisałem wyżej .

,żeby było oszczędnie musisz czytać ks.Polimorfi a to także dużo kosztuje najwięcej mistrz chodzi (250kk mistrz na s.4 twierdza)

Więc jak umiesz zarabiać zarabiasz te 300 kk+ dziennie to graj archerem ;) jak nie to dobieraj się za inną postać :P

Ahh.. bym zapomniał jeżeli całą swoją karierę w metin2 chcesz spędzić na dropach to polecam Archera :P

bleach%20tag.png
Opublikowano

Postać do pvp jest super, ale exp od 45 lv to koszmar. Jak sie umie ja grac to jest bardzo fajna. Co do dropka, ofkors, ze musi go miec. Archer to nie jest postac do dropienia ^^

;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o exp, archer jest trochę słabszy od innych postaci, ale w PvP i na wojnach mało kto może mu dorównać.

Zalety:

Pro w PvP i na wojnach

Tanie Ku

Zawsze może polurować

Wady:

Słabszy w expie od innych postaci

Drogie marmurki i ks.poli

Jeżeli chodzi o eq to nie jest ono ani tanie ani drogie :)

Olej system daj minusa :)

Opublikowano

Mi się podoba archer ponieważ jego skille nie wyglądają jakąś banalnie ^.^ Szczerze mówiąc jak się widzi wszędzie wojów z aura lub silnym to aż ręce opadają ^^

Ale ogólnie ciężko się nim expi, no chyba że na marmurach to wtedy cud miód malina :D

Opublikowano

Dla mnie archer to najlepsza postać, tylko że trudno się ja expi

Archer jest bardzo dobry na Prywatne serwery,i dosyć łatwo sie expi

Opublikowano

ogolnie powiem tak archer to nawet dobra postac no ale jak kazda postacia tez trzeba umiec nia grac zrobic dobre eq pod pvp no i jazda gralem juz na paru prv archerem i fajnie mi sie nim gralo malo kto mnie kladl na pvp gdyz malo kto robi abs na strzaly:) co do bossow i expa... exp nie jest za latwy no bo lukiem nie bardzo wychodzi expienie :D a z miecza no nie ma jak skili uzywac. co do bossow mysle ze trzeba zrobic dropka bo tez luk na bossy nie ma za duzych obrazen:) odp na 3 pytanie czy kobieta bije szybciej tak nie wiem dlaczego ale tak jest bo jak moja dziewczyna grala archerka to na hity zawsze mnie kladla ;<

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...