Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] [Pl] [Bez Wl] [1.5] Craftland

PleSX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admin nie jest płatny. Mody etc. też nie . Na te rangi trzeba zasłużyć. Ale dajemy Ci wybór. Serwer 1,22zł / msc który odstrasza grifferów który myśli tak "Ja będe lepszy i zagram na serwerze xyz za darmo i poniszczę im domy. Buhahah jaki ja jestem zajebisty. Koledzy mnie pochwalą, że utrudniam innym grę.". A darmowymi serwerami na których roi się od neokidów.

I sloty nie są za darmo. Trzeba płacić. Jak coś uzbiera się więcej to zrobimy konkursy na nagrodami rzeczowymi. Więc nie pisz , że pieniądze idą do "mojej łapy"

Opublikowano

A lawa? Cuboid tego nie załatwi. Neosik zaleje Ci dom lawą i co?

A co z resztą mapy? Gdzie nie ma cuboidów? Neosiki rozwalą całą mapę/

Opublikowano

Mur nie rozwiąże problemów tylko postawi je w martwym punkcie a 1,22 na rozwój serwera nie tylko ogranicza liczbę neo kidów, którzy niszczą ale selekcjonuje osoby do poziomu graczy, którzy naprawdę chcą grać a nie pograją sobie godzinę i wychodzą. Potem trzeba biegać i szukać działek, które porosły już kurzem. Z nawału 40 osób z ciągłymi problemami typu 'jak się robi kilof?', 'skąd wziąć drewno?' tworzy się grupa 20 osób, która naprawdę wie o co chodzi w minecrafcie... Pozbywamy się osób z nastawieniem takie jak twoje a my nastawiamy się na graczy, którzy myślą sobie, że warto wydać te 1,22 aby pograć na spokojnym serwerze z klimatem, grze idzie pogadać zarówno z modami jak i administracją. I nie gadaj, że kasa idzie w łapę bo wszyscy naprawdę poświęcają się siedząc całymi dniami i metodą prób i błędów kreować coraz lepszy serwer. W przeciągu tygodnia dużo potrafi się zmienić nie tylko na gorsze. Wiem co mówię jestem na tym serwie GlobalModem i mam wgląd na praktycznie każdą sytuację.

Specjalista
Opublikowano

Po zapłaceniu 1,23zł wchodząc na serwer można spotkać nałożonego od kilku dni cuba na całej mapie ,więc nie można kompletnie nic robić. Nie wiem jaki jest tego cel ;o

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Cuboid jest nałożony, żeby ludzie nie griefowali, teraz jak jest white list to tego problemu powinno nie być ale tu nasuwa się kolejny problem a mianowicie z pvp areną, nie będę tego dokładnie tłumaczył ale obecnie nie możemy go zdjąć bo byłoby pvp na całej mapie, szukamy rozwiązania tego problemu a kiedy je znajdziemy cuboid zniknie, więc się nie obawiajcie.

Opublikowano

Dante27

płacenie 1.22 za gre bez greeferów niema sensu ponieważ:

- jest cuboid ma on regiony taki greefer może jedynie pozwiedzać

- jest blokada w world guard na lawe tnt zapalniczke a nawet wodę

-macie dedyk a nawet nie umiecie się posługiwać plug-in'ami np.

zamiast stawiać cuboida stawiacie strefe non-pvp

eh szkoda gadac powiem, że ja mam bardziej rozbudowany serwer na hamchi na którym

gram z kolegami niż ty ten swój dedyk...

Opublikowano

Widać kolega powyżej jest tylko mocny w słowach. Po wysłaniu wiadomości PM do niego z prośbą o pomoc w potrzebie, nie otrzymałem odpowiedzi, chociaż minęły już bodajże dwa dni... Szkoda, bo już zaczynam myśleć, że jest osobą opisaną przeze mnie w wiadomości do niego a mianowicie pseudo kozakiem, co niby się zna na pluginach a tak naprawdę instaluje gotowe paczki, zamiast szukać pojedynczych pluginów i specjalnie konfigurować je na potrzeby serwera jak u nas. Pozdrawiam i zapraszam na nasz serwer, gdzie NIE MA już cuboida na całą mapę jak miało to miejsce wcześniej.

Opublikowano

Po co płacić 1.22 ? Przecież serwer i tak padnie :] Zresztą jest 100 serwerów ( Powyżej 100 ) na ktorych nie trzeba płacić , chyba idiota zapłacił by:) Thx za Uwagę.

87d8.jpg

Opublikowano

Szkoda mi na ten badziewny serwer nawet polowe złamanego grosza.

Pozdro dla admina. Jeżeli uzbierasz 10 od tych durniów , którzy ci wyślą tego sms'a to ja jestem Alfons.

Twój serwer nie ma się co równać np. mycraft.pl , craftland.pl itd.

Dzięki. To moja zdanie.

1291495354-U115053.png

Mój internet . :

1441719512.png

Opublikowano

Twój serwer nie ma się co równać np. mycraft.pl , craftland.pl itd.

Jak craftland.pl nie może się równać z craftland.pl? Przecież to ten sam serwer. Wiesz w ogóle człowieku co ty komentujesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...