Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Otworzylem ten temat z 1 powodu.

Czy oplaca sie chłonąć czas na Lost Chaos?

Napiszcie kilka postów dlaczego gracie w akurat tą gre jak są jeszcze wiele innych.

Najlepiej kilka fotek , screenow.

za duża sygna RMCF

Opublikowano

witam ja kiedys dawno dawano temu gralem w gre lach chaos na plu ; d ( nie bylo tomba , towera tylko egeha ) I jak sie robilo pt z np. 6 osobami szlo sie na potwory bylo fajnie :) ale teraz na polskim za duzo dzieci gra .... zagraj na last chaos 777 szybki exp i bardzo dobre pu wiec mozesz sie szybko nauczyc o co w tej grze chodzi.... A co do gry to sadze ze warto jest pograc sam gralem to wiem na 777 115 rogue na plu 61 rogue ... to sciagaj i jak nie masz w co grac odpalaj lc :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Witaj.

Pogrywając sobie w różne gierki wpadłem na pomysł, aby znaleźć coś ciekawego dla siebie .

Jak wiadomo, nie każdy włada dobrze angielskim, w tym moi znajomi i kuzyn.

Postanowiłem zatem znaleźć dobrą, a przynajmniej mmo na moje wymogi, tak aby zjadła mi trochę czasu .

Zajrzałem na google->Polskie MMO i znalazłem właśnie last chaos.

Powoli zacząłem grać w grę, i gram w nią aż do teraz z przyjaciółmi bardzo miło spędzamy czas .

Opublikowano

Zgadza się też pamiętam te czasy 8 osób 40/50 lvle i na buce :D składanie się w 8 na lifta do ege i strach czy nie stracimy tych 80 k :D To było życie. Dalej jak już wbiło się ten 60+ to samemu na bucach z bronią +6 :) Tak właśnie było na polaku aż do wprowadzenia BR.

Polecam LC USA najbardziej rozbudowana ver LC. Jak znasz ang to szybko ogarniesz grę. Myślę że jeśli dobrze poszukasz trafisz na gildię która sama da Ci eq i koxy do 90 lvla

titan.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...