Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 I Telewizor Samsung model LE32R72B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem PS3 i mam pięcio letni telewizor LCD SAMSUNG LE32R72B

i posiadam taki problem jak podłączam PS3 DO TV przez HDMI to nie pokazuje się obraz z PS3 a gdy podłączam dekoder N wszystko działa tak samo PS3 tez działa bo sprawdzałem go na Innym Samsungu proszę o pomoc.

DZIĘKI

Opublikowano

Spróbuj podłączyć wejściem AV i w ps3 zmienić w opcjach obraz na HDMI

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

jak próbuje na swoim samsungu to niemam obrazu z ps3 wiec niemam jak zmienić na hdmi CHYBA ZE PRZEZ INNY TELEWIZOR BYM SPRUBOWAL?

też próbowałem podłączac przez AV i nic ;/

Opublikowano

Musisz włączyć konsolę przyciskiem który jest na niej (nie ten guzik z pada) i przytrzymać go póki nie usłyszysz DWÓCH KLIKNIĘĆ ( takiego pik jak się konsola włącza), ok. 5 sek trzeba go przytrzymać, i może się zdarzyć, że będziesz to musiał powtórzyć 3 razy.

Opublikowano

O i jeszcze jedno mam pytanko chciałbym mieć Media Server. Zainstalowałem ten program na kompie dodałem foldery wziolem zapisz i Zresetuj server http potem wszedłem na konsoli muzyka i te szuanie servera i nic (oczywiście posiadam ruter poloczenie kablowe)

Opublikowano

Mój kuzyn sobie zrobił to o czym mówisz, ale ja się na tym nie znam, załóż nowy temat do tego, bo ten ma trochę złą nazwę co do Twojego 2 problemu ;)