Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egipskie bronie z Forgotten World, jak to jest?

castello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Moze pytanie wyda sie wam jak i mi troche noobskie.

Jednakze nie moge skminic jak sobie wydropic egipskiego luku

Mam 102 lvl bowmana chodze sam albo z kumplem na grade 1 i 2 do forgotten worldu no i pociskamy te Boxy ktore sa na statkach i nic z tego nie ma

Wiem tyle ze trzeba wziasc jakis quest na to aby miec grade A bron

A grade B niby dropi z ostatniego BOSSA w zapomnianym swiecie.

Dodatkowo czy jest jeszcze mozliwosc ze sie wydropi egipski set? bo zdaje sie ze kolega z Uni ma caly taki secik i zachodze w glowe jak on go zdobyl

Questy do forgotten worldu jakies pobralismy, jednakze nie wiem czy jeden z tych to jest ten wlasciwy na EGY weapon.

Mogli byscie mi tak prostymi slowami wyjasnic "co gdzie i ktoredy".

Jaki to quest co najlepiej robic w FW itp itd.

KAZDA porada bedzie Cenna

Pozdrawiam

Opublikowano

Quest bierzesz od chyba pot sellera w HT. Masz collection w menu shipwreck się zowie.

Musisz mieć 8 talizmanów, idź lepiej z party na grade 3-4 tam dropią najczęściej. B grade jest piekielnie rzadkie... i dropi z tego bossa (warto go zbugować baj the way).

Trzeba "do skutku" pociskać te boksy :D ale najlepiej grade 3-4 w ostateczności 2 bo na 1 to prawdopodobieństwo nikłe :P. Ten set się dropi w FW, a zwykły egy masz za silver/gold coins z Holy Water Temple.

LifeSro

FusionRoad

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak nie da jak da?!

wystarczy ja przyciagnac w poblize jednego z filarow na lodzi ty stoisz 4-5 m od filarow i w nia ladujesz a ona jak opentana lata w te i z powrotem

Opublikowano

Musisz zbierać talizmany z tych boxów,ale będzie to cholernie trudne.Pamiętam jak się meczyłem żeby zrobić suna na 8 degree a co dopiero na 11.Szczerze wątpie czy uda ci się zdobyć wszystkie 8 talizmanów,ale cóż życzę powodzenia

Opublikowano

Możesz je sprzedawać... niektóre są cholernie dużo warte. Teraz jest 12DG jutro więc... lepiej poczekać.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...