Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa razy "OK" i gra się nie włącza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyo. mam problem z uruchomieniem Warrocka. Wczoraj instalowałem nowe sterowniki do karty graficznej i od tego czasu po wciśnięciu 2 razy "ok" i po załadowaniu się hackshielda gra nie włącza się. poprostu po kilku sekundach Warrock znika z menadżera. Próbowałem już wszelakich sposobów na różnych forach lecz wszystko gówno dało... Updatowałem ręcznie shielda lecz gdy autoup ładuje się do połowy wyskakuje że "all files has already been updated". Wiem co to znaczy lecz nadal to szajstwo nie chodzi. REinstal nic nie pomógł. Proszę o szybką pomoc ponieważ właśnie kupiłem guna na 30 dni...

Opublikowano

Z twojego opisu wynikało by, że tak ale nie jestem do końca przekonany co do tej teorii.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Miałem tak samo, przy windows xp zainstalowalem najnowsze sterowniki i najnowszego Dirtexa.

Spróbuj ;p

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

No to moze format i już nie instalowac tych najnowszych sterownikow tylko te z płytki, ktore masz dolączoną do karty graficznej.

rydah for life

Opublikowano

format raczej odpada. no właśnie z aktualizowaniem sterowników to nie wiem. jest możliwe że Super-Stare stery z np procesora bądź czegoś innego nie współpracują z najnowszymi z np karty graficznej ?

Dzisiaj wyskoczył mi blue-screen

Coś się zwiesiło i trzeba było restartować. Pisało tam coś typu (Mój przekład z polskiego na polski<mało pamiętam>) możliwe że masz coś spieprzone ze sterownikami i jeślli twój sterownik jest na liście to wyłącz go bądź skontaktuj się z jego wydawcą. na liście była nazwa nv4_disp.dll lub cos w ten deseń. poradźcie mi, aktualizować wszystkie czy jakoś cofnąć ten co już mam ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...