Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Nimrod Build Pve

Reynald 4th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej przedstawię tutaj mój build dla Nimroda pod exp oraz bossy, dla osób które zdecyjdują się na używanie ekwipunku broń-broń, broń-tarcza

Statystki rozdajemy 3:2 siła:witalność

do 35 maxymalnie można dać w mądrość, resztę nadrobimy potkami

Zręczności nie tykamy

Pierwszy skill który polecam rozwinąć 6/6 to "Stąpnięcie Minotaura", duża ilość dmg po uderzeniu + błyskawice, bez problemu wybijają całą komnatę z mobków.

Następny skill, który będziemy maxować to "Cięcie" oraz jego dodatek "Rzeźnik", świetna kombinacja do bicia bossów oraz respiących się stworków, cięcie w pełnej sile zadaje 300% większe dmg, wliczając w to bonusy z rzeźnika.

Ostatni jak na razie skill który będziemy prowadzić to "Przywołanie Krwiocznika" a następnie "Ulepszony Krwiocznik"

Po wymaxowaniu tych skilli polecam rozwinąć resztę drzewka.

Poradnik w wersji beta, zapraszam do dyskusji na temat tego buildu.

4plk2.jpg

Dla moich Polaków nie ma rzeczy niemożliwych.

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

build tylko pod tarcza-broń i broń-broń bo ja bez pakowania w zręczność żadnego topora bym nie założył a broń-broń i broń-tarcza jest chujnia bo mały dmg.

Opublikowano

dla osób które zdecyjdują się na używanie ekwipunku broń-broń, broń-tarcza

Nikogo nie zmuszam do używania axów, jeżeli chodzi o 2 miecze jest to większa szybkość a dmg obu broni sie sumują.

4plk2.jpg

— Napoleon Bonaparte

Opublikowano

W toporach dwuręcznych +18 lvl jest bon +10% szybkości ataku (albo 9) więc wychodzi że szybciej bije się dwuręką. I mi się nie sumują dmg dwóch broni :O

Opublikowano

Mam 22 lvl nimrodem i w życiu nie będe używał dwuręcznych broni. Od początku śmigam broń-tarcza. Na dmg nie narzekam, na tym lvlu w pałacu bije po 350+ ze zwykłego ciosu (z aktywnym czarem - skupienie wściekłości) Buildu nie testowałem, ale wydaje się słaby :) Nie wiem w ogóle po co ładować w mądrość. Przecież to strata cennych punktów. Ja od początku ładuje w vit i siłe według potrzeb. Mam 17k hp, 2k mp. Przywołanie krwiocznika na końcu? Przecież do 15-16 lvla one wszystko robią same. Przywołasz sobie 3 krwioczniki i czyszczą całe komnaty razem z bosami.

Opublikowano

Napisałem że można, powtarzam można dać w mądrość, to raczej dla osób które mają problemy z zarobkami.

CO do broni, zgadzam się z Tobą

4plk2.jpg

— Napoleon Bonaparte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...