Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto. Jest szansa na unbana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś włamał sie na moje konto i zmienił tylko e-mail. Przez niego stracilem gold k1 i gold mp5k. Najprawdopodobniej hackował na moim końcie dlatego dostałem bana, choc mam nadzieje ze nie. Napisałem ticketa opisując całą sytuacje. Jak myslicie jest szansa na odzyskanie konta i ewentualnego unbana? Moge cos jeszcze zrobic?

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Ktoś włamał sie na moje konto i zmienił tylko e-mail. Przez niego stracilem gold k1 i gold mp5k. Najprawdopodobniej hackował na moim końcie dlatego dostałem bana, choc mam nadzieje ze nie. Napisałem ticketa opisując całą sytuacje. Jak myslicie jest szansa na odzyskanie konta i ewentualnego unbana? Moge cos jeszcze zrobic?

Na konto nie możesz wejść ? Dla mnie są małe szanse.

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Nom... Będzie cięszko ;( Ale jakieś szanse są

PS. Jaki lvl :)

uch4ch4ny.png

_____________________________________________________________________________________________________________

Bądź człowiek daj ( - )

Opublikowano

nie ma szans raczej przykro mi g1 odpisze ci tak samo jak innym , myslisz ze nie jeden mial tak jak ty?

odpiszą ci tak "trzeba bylo nie ściągać cheatów w których są keyloggery ani nie podawać passwów innym przykro nam do widzenia"

nie ma co ticketa pisać i tak cie wysmieja :D ja mialem to samo

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Pociesze cię że jak możesz zalogowac sie na gamerfirs to to jest chyba ban czasowy ale na ile to nie wiem.

Wiem że jak kolega dostał perma nie mógł się nawet zalogowac

uch4ch4ny.png

_____________________________________________________________________________________________________________

Bądź człowiek daj ( - )

Opublikowano

@up jak sie dostaje bana to na stronce da sie zalogowac -.-

@topic nie odbanuja ci nie ma szans

a i tak mala strata 19lvl jeden dzien na opk i masz +21lvl

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeśli cheatował to masz już po koncie.

Jeśli straciłeś całkowicie kontrolę nad swoim kontem przez keyloggera lub w wyniku oszukania przez kogoś to konto wciąż zostanie zablokowane jeśli nawet żadna z wyżej wymienionych czynności następuje i nawet nie jest dokonywana przez pełnoprawnego właściciela konta. Aby unikać kontroli nad swoim kontem ważne jest aby przestrzegać następujących rzeczy:

To jest ukryta treść, proszę

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Chcialem dodac, ze kiedys gdy dostalem bana (jakis rok temu) nie moglem zalozyc nowego konta. Od tego czasu zmienilem dostawce internetu. Natomiast po tym banie normalnie zrobilem nowe konto. Czy cos sie zmienilo od Tego czasu? Czy moze to swiadczyc, ze ban jest tymczasowy?

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Tutaj masz opisane wszystko:

To jest ukryta treść, proszę

Teoretycznie teraz są bardziej zaostrzone przepisy, a przynajmniej tak wynika z tego tematu.

Jak to będzie w praktyce? Okaże się po pierwszych banach. Wtedy zobaczy się czy blokują powiązane konta.

Wcześniej był ban na IP? Pierwsze słyszę.. Nie mam pojęcia czemu nie mogłeś zrobić nowego konta.

Czy moze to swiadczyc, ze ban jest tymczasowy?

To o niczym nie świadczy. Tak teraz poprostu jest.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...