Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pochwal Się Arsenałem!

Sabazios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem taki temacik, aby każdy mógł pochwalić się swoim arsenałem :D

arsena.png

Zupełnie przed chwilą wygrałem P-90 Camo. Wg broń jest średnia. Na daleki dystans nie ma co strzelać, ale na średni i bliski wymiata.

AK-47 Camo. Świetna broń. Heady lecą na lewo i prawo!

XM8 Adv. Tą broń wygrałem od razu gdy kupiłem pierwszą skrzynkę. I jest świetna! :D

A teraz Wy dajcie screena i opiszcie jak się używa broni. :)

Pozdrawiam, Sabazios.

Opublikowano

Ja otworzyłem pierwszy raz skrzyneczke z BlackMarket i wygrałem AK-47 CAMO Permament :D Naprawde dobra broń i polecam ją wszystkim.

Opublikowano

wiecie co wam napisze ??? macie jebanego fuksa !!!

mi tylko raz sie udalo wylosowac ak-camo na pierwszym acc i nic nigdy pozatym a gram w crossa od ponad roku !!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

wiecie co wam napisze ??? macie jebanego fuksa !!!

mi tylko raz sie udalo wylosowac ak-camo na pierwszym acc i nic nigdy pozatym a gram w crossa od ponad roku !!!!

Ja zrobiłem 10 kont do serganta bym mógł losować i wiesz co Ci powiem?

NIGDY nic nie wygrałem na Z8 games (30k zp fail- 1 kratka do M4 custom)

Łącznie z wszystkich kont Gp co wydałem na black market to byś mógł wszystkie bronie wykupić z Item shopu.

Więc pierdole, nie losuje by mieć bronie na zawsze tylko po to by mieć kupony, bo i tak wiem że nic nie trafie..

Opublikowano

danielekbrd Ile ty czasu dziennie poświęcasz na crosa? 2konta w rok Belke w biłeś? Albo siedzisz po 5h dziennie albo farmisz kiedy się da ;d bo nie wiem jak to tak można.

Ja swoją belkę wbiłem w 2lata grając od czasu do czasu.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Takie głupie pytanie. Gram w CrossFire kilka dni i nie wiem na ten temat nic, więc mam pytanie. Czy żeby wylosować jakąś broń typu AK-47 Camo czy coś podobnego, trzeba wydać kasę na ZP? Czy można to zrobić za pomocą GP? Jak tak to jak. Bardzo proszę o pomoc!!!

Jak spodobał Ci się mój post czy też przyczynił on się do pomocy udzielonej Tobie, to nie stawiaj mi + czy - chyba że nalegasz to postaw co chcesz. Mi to wisi i powiewa.

Lubię spamować i zbierać warny, taki już jestem.

Opublikowano

danielekbrd Ile ty czasu dziennie poświęcasz na crosa? 2konta w rok Belke w biłeś? Albo siedzisz po 5h dziennie albo farmisz kiedy się da ;d bo nie wiem jak to tak można.

Ja swoją belkę wbiłem w 2lata grając od czasu do czasu.

Ja w tydzień 30k expa bez farmienia wbiłem..

Nie długo belka będzie :)

52736373.png

:D

Opublikowano

Jest jakaś minimalna ranga którą trzeba osiągnąć by móc losować? Bo obiło mi się o uszy że sierżant. Może ktoś poszerzyć temat losowania broni gdyż jakoś tego nie ogarniam..

Jak spodobał Ci się mój post czy też przyczynił on się do pomocy udzielonej Tobie, to nie stawiaj mi + czy - chyba że nalegasz to postaw co chcesz. Mi to wisi i powiewa.

Lubię spamować i zbierać warny, taki już jestem.

Opublikowano

Rzeczy za ZP możecie zdobyć wypełniając reklamy za które dostaje się free zp. Strona z8 deposit earn free zp.

TAK SIERŻANTA ALE TO SZYBKO WBIJESZ Nawet grając od czasu do czasu więc się nie martw.

Ps. Czasem (u mnie non stop) zdobyć jakąś broń z BM to straszny problem więc najpierw polecam wam kupić kilka rzeczy z iteem shopu przydatnych a potem wydawać forse (gp) na BM bo ciężko coś wygrać jak w totka...

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Bronie cz.1:

69135830.png

Bronie cz.2:

67907451.png

Bronie cz.3:

57484836.png

Bronie cz.4:

74085558.png

Char:

16342382.png

Itemy cz.1:

89729237.png

Itemy cz.2:

62859292.png

Jak zauważyliście na screenach nie mam farta do tej gry bo za paczki ZP mam tylko AK-47 Knife

PS. Brakuje mi jednego ribbona do M4A1 Custom-Crystal na zawsze :P

Grać nie umieją a cheatować umieją... ;|
Nie lubię spamić... wolę edytować

Opublikowano

Bronie cz.1:

69135830.png

Bronie cz.2:

67907451.png

Bronie cz.3:

57484836.png

Bronie cz.4:

74085558.png

Char:

16342382.png

Itemy cz.1:

89729237.png

Itemy cz.2:

62859292.png

Jak zauważyliście na screenach nie mam farta do tej gry bo za paczki ZP mam tylko AK-47 Knife

Znam twój nick hyhyhy

"Yaskee"

Opublikowano
Bronie cz.1:

Spoiler

Dołączona grafika

Bronie cz.2:

Spoiler

Dołączona grafika

Bronie cz.3:

Spoiler

Dołączona grafika

Bronie cz.4:

Spoiler

Dołączona grafika

Char:

Spoiler

Dołączona grafika

Itemy cz.1:

Spoiler

Dołączona grafika

Itemy cz.2:

Spoiler

Dołączona grafika

Ja sie pytam co to jest!!!!!!

Skąd masz tyle GP ? Wyślij mi pw skąd masz tyle GP i jak zarabiasz zp ;)

Greviz_euw_92_0_nozg.png

Opublikowano

Michał15+*B* ACC KAPPI123 TO JEST KATO KTORYM DLUGO GRALEM LECZ Z POWODOW TECHNICZYCH MUSIALEM PRZESTAC ( PROBLEM Z MEILEM I SQ) A KATO 7DaysPL mam od jaiegos czasu i przyznaje pofarmilem pare dni wykupilem expa ile sie dalo i szybko poszlo ale od kad mam belke nie farmie juz , jak mam dzien wolny i tylko dla siebie moge wtedy grac nawet i caly dzien ale wieczorem trzeba sie zelaxowac na piwku :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

@up

Dobrze radzę , kup słownik weź się poucz języka polskiego i zacznij grać w cf'a i udzielać się na forum.

@topic

Ja mam custome , de camo itp i to jest żaden wyczyn...

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...