Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki Dylemat Dagger Czy Body ?

Która postać twoim zdaniem jest lepsza ? DO OGÓLNEGO UŻYTKU ?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która posta? jest lepsza twoim zdaniem do ogólnego grania ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ..

Mam wielki dylemat dotyczący wyboru postaci którą grać ..

Niewiem czy grać Ninją Dagger czy Bodym

Ninja ..

wbiłem nią 50 lv skile na m9 dobiłem ..

w sumie dobrze mi się grało ..

ale jak miałem sam expić to już nie było tak fajnie (exp z buta)

w pvp byłem tkzw.laczkiem .. ale co się dziwić po moim eq ..

a ninja wybija się od 61lv ..

W sumie fajnie mi się grało ale wkurzające strasznie jest to ,że ninja ma strasznie małe hity ; //

Wojownik Body ..

Wbiłem 42 lv <-- to był największy bo mnie okradli i przestałem grać ..

Mimo ,że na daggerze okradli mnie 2x to grałem dalej .. =.^

Fajnie się w sumie grało ,szybciej się rozwalało w przeciwieństwie do daggera ..

Ale jakoś mi się nudził ; //

pomijając to .. zdecydowałem się jeszcze parę razy zagrać tą postacią ..

Kończyło się to małym lv ..

Teraz założyłem wojownika B. eq jakie posiadam :

-fms +9 śr 15% kd penetry i śmierci +3

-srebna bransoletka +9

-pięciokątna +7

śmiertelka +7

-ebonitowe kolczyki +9

W ciągu dalszym zbieram na itemki 1k pż i żelka +9 ..

Martwi mnie ta cena ku ; //

Zastanawiam się czy nie lepiej było by zagrać daggerem ?

Dagger w sumie mały wydatek i gra się fajne ..

Bodym trzeba się wykosztować ale także gra się super

NIE MAM ZAMIARU PRZESIEDZIEĆ CAŁEJ MOJEJ KARIERY NA DROPKACH I JAKOŚ WIĄZAĆ KONIEC Z KOŃCEM ..

pomóżcie wybrać mi postać do ogólnego grania ..

Moim zdaniem bardziej opłacalnym był by dagger jak taki duży lv wbiłem to chyba ta postać :)

Proszę o zdecydowane oraz sprecyzowane odp. :)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Ja bym wybrał bodego, bo jak widać masz już na niego eq. Wbijesz 50 i już dopiero zaczynasz expić, bo wtedy już fajnie się gra wojem. Od 70 lvla, masz bardzo łatwy zarobek bo metki mordu na piekielnej ziemi i to jest duży zarobek. A woj jak wiadomo wszystko rozwali, no gorzej z daggerem. Chociaż daggerowi kupić dobry łuk i na marmurze każdego bossa rozwali..

Opublikowano

Podzielam twoje zdanie ..

Dobrze napisałeś ..

W sumie męczy mnie ten wydatek na bodego ..

ale puźniej to chwila czasu i wszystko się zwróci ..

Ale poczekam dalej na dalsze wypowiedzi dla cb + i 5-tka :)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Ja polecam body Powody itp 1.masz juz nawet dobre eq na niego 2 szybko rozwala metki 3. jak rozwali takiego metka 50+ kamyczek poleci moze nie 1 dnia bicja metkow ale poleci 4. dobry do pvp zrobisz eq z 1,5k hp dobrego riba boja i rozwalisz metka 55lvl lub 60 bo sam dropem 35 lvl rozwalalem 60 metki a takto 5. jak buffek pojdze i dobre eq do v2 to z 1 tydzien i 10 lvl pojdzie od np 60. A takto ninja od ch** czasu bendziesz musial miec

Opublikowano

Co ma kawa do herbaty?

Ninja dagger jest przy odpowiednich skillach i eq lepszy pod pvp, ale gorszy pod exp.

Body jest dobry pod pvp w zależności od eq, ale przy daggerze jest słabszy, w zależnosci od bonów.

Niewątpliwie daggerem expi się trudniej, ale możesz wybrać sposób, w jakim będziesz expił.

Polify

But+koze

Militar+fms

z dobrym buffem da się ogarnąć obie te postacie.

Wgl.

Jeżeli znudziła Ci się jedna postać, to druga też się znudzi.

Odpocznij od metina, i wróć ponownie później.

Opublikowano

Dagger jest świetny od 50 level'a, ale zależy też od EQ. Trudno się gra do 50 lvl'a, ale potem jedziesz wszystko. Dagger.

Opublikowano

Radzę DaGGerA ; >

Ale ja bym zrobił inaczej.

Zrobił bym Sure Wp ;> I tym bym grał Eq pasuje z bodego na Wp ; >

Ku w miarę tanie max 5kk (new ceny) w zaleznosci od serva.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Człowieku nie zastanawiaj się Body i gramy ; )

uch4ch4ny.png

_____________________________________________________________________________________________________________

Bądź człowiek daj ( - )

Opublikowano

graj daggiem moze jest slabszy w expie ale w pvp jest duzo lepszy, jest tanszy i nie nudzi sie jak body

body drogi nudny i najgorszy do pvp odradzam nim grac

860331433165800174608.png

Opublikowano

Heh ^^

Gralem daggerem mialem 51 zajebiste eq itp noo powiem ze kozak ; O z zasadzki z krytykiem jechalem 3k ponad ;x ladnie wchodzilo z expem nie bylo tragedi bo expilem na poli w v2 .. jelon +9 sr 40 i jazda; ooo

Bodym tez mam 54 lvl i tez ladnie sie cisnie.. ale drogi jak cholera wiec zrezygnowalem ..

Pozniej daggerem na wojnach, bossach itp wymiata

Mi sie tez podoba bodym na rozprowacza chodzic ;x np na privach <na plu tez sie da rade> Zatruty eq pod dt i z gleby ; >>> dla mnie to masakra pila mechaniczna 0.o

Na jakim s grasz?

Opublikowano

No nie wiem czy dagger taki koks w pvp, każdy tak mówi.. Ja mam inne zdanie, dagger jest dobry po 70+ i ze skillami G/P. :>

Np. ninja walnie zasadzkę 2k, to woj body hitami po 200-400 już szybciej tyle walnie. Dlatego woj body jest lepszy od daggera, a jak niby ma dagger zarabiać ? Bodym pójdziesz na metki a daggerem już nie, bossy też bez problemu ubija się bodym. KU jest drogie, ale zawsze było i będzie najdroższym KU, trzeba się przyzywczaić.

Ja Ci bardzo polecam grę Bodym. :>

Opublikowano

Jeśli masz dużo kasy na ku i pr0 eq to spoko graj bodym.

Jednak daggerem na poli się łatwo expi , z buta expi się wtedy gdy masz zajebiste eq/skile/lvl ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Polecam Ci grę daggerem tzw Bierną.

Z tego co wiem masz bodego 30 lvl +.

Gra bierna polega na tym, iż robisz tego daggera, 18 level czy który tam sobie chcesz, i codziennie czytasz KU zasadzka/wirek w zależnosci od tego jakiego skilla posiadasz na M.

W między czasie, żeby się nie nudzić expisz/dropisz sobie bodym. Dziennie jak dobrze pójdzie powinieneś wyciągnąć z 1-2 ku Aura, 1-2 silne, 1-4 berek i 2-5 duchowe uderzenie. U nas na syrku aura: 90, silne-40, berek 25-30, duchowe 15-20. Starczy Ci to spokojnie na wbijanie skilli na daggerze jak również na bodym. Ogólnie jeżeli będziesz tak grał po jakimś miesiącu bęziesz miał na daggu skille z m4-m6 a na bodym aure z m2-4.

Ja własnie tak robie na syriuszu mam mentala 44 level na którym narzie nie expie tylko wbijam skille ( m7 silne <szpan> m4 walnięcie) oraz szamana 18 level z talizmanem na M9, a żeby się nie nudzić expie sobie 46 bodym i dropie k.klątw.

myśle, że pomogłem, i zbieram - ;D

Pozdro.

ZBIERAM TYLKO -!

Mój Tut: BRONZE 30 DAYS i 3 DAYS GOLD 2 MINUTY!.

Mój kanał na YT:

Trollowanie na YT :)

Opublikowano

masz kase na dobre eq itd ? - gra bodym

a jeżeli chodzi o daggera możesz spokojnie dobić sobie 61 lv ... i się wzbijać

ninja dagger z dobrym eq i dobrymi skilami daję radę ..

, a body wymaga dużo cierpliwości i przede wszystkim kasy ..

Opublikowano

Powiem ci tak moim zdaniem ninja Dagger to najlepsza postać. Dlaczego ? Postaćsi.ę nie nudzi durze się nią expi bardo dobra w pvp...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...