Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down+Tut]Pliki Serwerowe Plemiona 90% Spolszczone.

B3D3k

Pliki Plemiona  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy skorzystasz z plików zawartych w temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam do zaprezentowania pliki Triburile-Lan v2.8 spolszczone w 90% .

Spolszcząwszy wszystkie budynki pozostawiałem olać opisy które nadają się do du.. ; )

Info : Około 500 wiosek barbażyńskich . Szybkość świata to 2000 . Pliki nie mają polskich znaków.

Hasło do admina to: 12345

Aby zainstalować pliki serwerowe i zalogować się do admina musimy :

1. Ściągamy pliki serwerowe edit B3D3k ( linki na dole ) ,

2. Rozpakować silnik programem WinRar najłatwiej na pulpit ,

3. Wejść do folderu " Triburile-Lan v2.8 edit B3D3k Spolszczone 95% for MPCFORUM " który znajduje się prawdopodobnie na pulpicie .

4. Szukamy ikonę o nazwie Setup_xampp i Ją włączamy ( TYLKO PIERWSZYM RAZEM , NASTEPNIE WŁĄCZAMY TYLKO PLIKI Z PKT.6)

5. Czekamy aż nam się zmieli i klikamy : 1 i Enter po chwili klikamy dowolny klawisz , okno powinno nam się zamknąć .

6. Gdy skończyliśmy pkt. 5 włączamy ds_lan start który znajduję się w folderze o nazwie "Triburile-Lan v2.8 edit B3D3k Spolszczone 95% for MPCFORUM" gdy włączymy minimalizujemy okno CMD .

7. Następnie szukamy plików o nazwie " mysql_start " i " apache_start " które musimy włączyć i najlepiej zminimalizować .

8. W przeglądarce wpisujemy localhost/admin i wpisujemy hasło : 12345 ( Panel nie spolszczony )

9. Serwer powinien chodzić bez żadnych problemów : )

Aby zainstalować i skonfigurować LogMeIn Hamachi musimy :

1. Zainstalować LogMeIn Hamachi ( musimy mieć dostęp do internetu ) ,

2. Następnie klikamy : Sieć --> Utwórz nową sieć --> Wypełniamy puste pola --> Zapamiętujemy hasło ,

3. Aby ktoś chciał grać na Twoim serwerze musi dołączyć do sieci którą właśnie stworzyłeś .

DOWNLOAD :

http://www.megaupload.com/?d=3MGPNS28
http://www.speedyshare.com/files/28345626/Triburile-Lan_v2.8_edit_B3D3k_Spolszczone_95_for_MPCFORUM.rar

SKAN :

BRAK , PLIK ZA DUŻO WAŻY 

Wyjaśnienia : localhost === IP z LogMeIn Hamachi , zaczynające się od 5.xx.xxx.xx

Liczę na + i zdjęcie 5 % : )))

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Twoje spolszczenie 90/95% w rzeczywistości ma może 10-20%.Doceniam twoją pracę ale takie spolszczenie można zrobic w 20-30min i praktycznie nic nie spalszcza.Ja siedzę już 2 dzień na dokładnym tłumaczeniu pliku po pliku i mam dopiero może 40% plików przetłumaczonych.

Opublikowano

A czy stawianie takiego serwera jest legalne? Plemiona to dość dochodowa gra. xD

Jeśli ci pomogłem, wejdź tutaj :

Kliknij i zaznacz wszystkie kółka aby pomóc innym.

sigpic1_2.gif

Opublikowano

Tak już mi dojebali,tak samo jak tym którzy mają prywatne serwery ogame,metina,mu online,wowa,minecrafta,lineage 2,aiona

po prostu gniją w pierdlu -,-

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale różnica między silnikiem XNovy (po twojemu ogame), jest tylko silnikiem o tej samej tematyce. Żaden do tej pory serwer na silniku XNovy nie odpowiada prawdziwej grze, ma inne grafiki, silnik pisany od podstaw itp. Natomiast silnik DSLan ma wszystko żywcem zerżnięte z plemion, żadna grafika nie różni się nawet pikselem od tych plemion co są teraz.

Opublikowano

ja o tym wiem,ty o tym wiesz i co z tego? Kto się tym przejmuje?

Kto się tym przejmuje że jest X serwerów metina,wowa, plemion,traviana....

Jeszcze nie słyszałem aby ktoś dostał grzywnę bo postawił serwer hamachi plemion czy jakies innej gry.Tak więc nie strasz tutaj,jak nie masz dowodów że taki incydent miał miejsce...

poza tym robisz offtop.

Opublikowano

no tak,no-hamachi są bardziej narażone ale wątpię aby ktoś się zajmował usuwaniem prywaciaków,choć licho nie śpi :P

Lepiej postawić lanowy,ta sama frajda jeszcze jak ktoś hostuje 24/7 :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Spielerlimit liegt bei 15 Spielern! Spiel muss Totalresetet werden, sonst k�nnen keine neuen Spieler teilnehmen!

Z tego co zrozumiałem to może być max 15 graczy? Ale ja nie mam ani jednego -_- No, sorki zarejestrowałem się ja i nie mogę wejść... Pomoże ktoś?

PS. Za pierwszym razem udało się wejść i miałem jedną barbarkę 26pkt + jakichś 6-7 graczy (nie wiem skąd, aczkolwiek gdzieś te nicki widziałem w configu)... Bawię się z tym pierwszy raz więc proszę jasno tak jak jest tutorial opisany ;)

jeśli ktoś chce to może być GG: 6822303 lub skype: ksonko123

Pozdrawiam Rafał

PS. (2) i jeszcze chciałbym dodać z 1000 barbarek xD Da się? I w ogóle czy da się tak aby ze mną grali ludzie ode mnie z domu? Mamy pare komów pod jednym routerem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

7. Następnie szukamy plików o nazwie " mysql_start " i " apache_start " które musimy włączyć i najlepiej zminimalizować .

nie najlepiej zminimalizować, tylko trzeba, bo inaczej się nie włączy gra.

Tak na serwerze musi być co najmniej 15 graczy, zazwyczaj pomagają boty ;) barbki dodajesz w panelu admina, pod zakładką 'Sate parasite' jak pisze w nawiasie max 250 wiosek naraz, i owszem da się żeby grali z tobą domownicy, wystarczy że w przeglądarce wpiszą IP które znajdziesz w Centrum sieci i udostępniania>>link przy 'Połączenia'(powinno się otworzyć okno "Stan")>>Szczegóły>>Adres IPv4, i numer co jest obok niech wpiszą domownicy w swojej przeglądarce :) jeśli się nie mylę ;d

Opublikowano

minceraft serwery sa nielegalne ? oO o lol xD nie wiedziałem ... a na minecraft.net usodtępniają silnik ... w chuja nas robią :(

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...