Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Jak Odpalić...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, jeśli pobiorę Gordon Hacka ( Nową Edycję Co Ma Niebawem Wejść, To Tam Kiedyś Pobiorę ) Wiem ze to jest tak ze tam na stronce robię konto, loguje się wchodzę do gry, wejdę do gry i hack będzie od razu aktywny czy muszę coś zrobić za pomocą '' injector '' ?

Znalazłem hacka, działającego, ale muszę go jakoś odpalić przez '' injector '' ale ja to taka '' cip.k... '' i tego nie odpalę. Jeśli ktoś z was może, proszę o odpowiedź....

Pytanie ->>>>>1. Jak odpalić Gordon hacka ( Czy wystarczy tylko wejść do tego hacka zalogować się wejść w zakładkę cheats, poczekać aż się z uploaduje będzie tam to pisać, odpalam ca i gram? )

Pytanie ->>>>>2. Czy Do Odpalania Jakich Kolwiek hackow muszę mieć injector, czy tak po prostu odpalam? Jeśli ktoś może, proszę o toturial.

Z góry dzięki, pozdrawiam, CRoM3! ;]

Opublikowano

Skoro gordon jest wykryty, to go nawet nie odpalisz.

Usuń z kompa, zanim wyłapiesz bana.

To jest ukryta treść, proszę

Spis injectorów by Enzil.

Pobierasz NIEWYKRYTEGO hacka, za pomocą injectora infekujesz CA. Jeśli masz win 7/viste, CA i injector odpalaj jako admin.

Jeśli cheat nie działa, pobierz C++ 2008 i .net framework 4.0. Jeśli dalej nie zadziała, spróbój zainfekowac CA innym haxem.

Opublikowano

To Czyli Tak, Jeśli Chce Odpalić Gordona Po Prostu Wchodzę Loguje Się, Włączam Gre ( Wcześniej tam uploaduje to aż tam będzie pisać ) i mam go? Nic nie muszę robić Injectorrem? Bo nigdzie nie ma filmiku jak to zrobić itp...

Opublikowano

Ta, gordona odpalasz wchodzisz w zakladke cheats czy tam hacks klikasz na combat arms i load a potem gre odpalasz.

Gordon ma chyba dzisiaj wyjsc bo pisze ze w weekend a weekend nam sie juz konczy ;)

Moj sprzet:

Intel core i7 2600k @ 3.40 GHz z Turbo boostem.

NVIDIA GeForce GTX 570

8 Gb ramu.

:)

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...