Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promo Code

smerfet8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo konto mam zablokowane pisze Pending a mam tam promo code i chciałem go wziąść ale nei moge go podejrzeć bo konto nie działa ... co trzeba zrobić napisać ticketa ?

za pomoc dam 5* xD

Opublikowano

ale zjeby .. może sie poskładamy na jakąś rakiete z zasięgiem 100.000 km i wystrzelimy w to całe K2 niech sie nauczą xD (sry za spam)

a jakiego mam napisac ticketa ??

Opublikowano

MOzesz pisac aale ci to nic nieda//.......Ile ja tiketów nawysylalem bo mi zablokowali 34lvl i nic to są zjeby k2 sprawiedliwych hakną a takich co hakuja jak pojeby to nie do Hu*A!!!;/ ;]

sRY za słownictwo nerwy pusciły;/!

szgna2pac.gif

Opublikowano
mam problem bo konto mam zablokowane pisze Pending a mam tam promo code i chciałem go wziąść ale nei moge go podejrzeć bo konto nie działa ... co trzeba zrobić napisać ticketa ?

za pomoc dam 5* xD

wystarczy,aby zaaktywować konto na e-mailu ...

Plox 5* xD

Opublikowano

Nie masz aktywnego konta ;]] Zobacz na poczcie czy nie masz linka do aktywacji. Jeśli nie na warrock net lub g1 powinieneś mieć załącznik do powtórnego wysłania linka. Wiem, bo sam miałem tak z.... rok temu?^^ To się powinno nazywać Validate Eamil czy cuś ;s

@up

Sorry, że napisałem to samo ale ja dużo czasu szukałem na warrock.net i g1 tego odnośnika pieprzonego xDD

Opublikowano

jak daje na G1 resend email to wychodzi jakiś napis AVATAR10 a wogule to nie moge zmienic maila ...ani nie znam hasła do tego maila

login:serafin123

pass:oplki123

sprawdcie sobie moze wam sie uda

login:adko007

pass:adko007 <- moje konto z 16 lvl zbanowane :/

teraz gram na koncie i mam dopiero 6 lvl

Opublikowano

Przeszukaj całą skrzynkę mailową od samego początku do samego końca.

Na niektórych stronach maile przychodzą szybciej, a na niektórych wolniej.

Sam miałem taki problem. Założyłem konto na gmail.com i wszystko szybko przychodzi ;]

• Dodaj nową pozycję...