Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zasponsoruję] Dedykowany Pod Minecraft

Anathem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Wpierw, może napiszę krótki wstęp. Jestem Administratorem jednej z dość dużej sieci gier multi player, posiadamy pod swoimi "skrzydłami" dwa serwery MMORPG (w tym jeden serwer o najdłuższej żywności jaki istnieje, a drugi serwer o największej liczebności jaki istnieje w Polsce, a nawet w świecie - nie chce aktualnie rozpisywać się co to za serwery, aby nie zdradzać swoich planów, osoby zainteresowany na pewno się dowiedzą.)

Do sedna sprawy... jestem/jesteśmy w stanie za sponsorować serwer dedykowany pod grę MINECRAFT, od razu uprzedzam, iż z tą grą mam mało do czynienia, po prostu chcemy swoją sieć serwerów powiększać o nowe pozycję, a zajmowanie się serwerem od strony tehcnicznej zostawić osobom wyłonionym m.in dzięki takim zabiegom jak szukanie ludzi po forach 'minecraftowych'.

Reasumując my dajemy i oczekujemy:

- poważnych dojrzałych osób, powyżej 16-18 roku życia

- osób z zapałem i chęcią, a także z nadwyżka wolnego czasu do prowadzenia serwera

- pełnego wsparcia technicznego

Dajemy

- serwer dedykowany

- opłacamy go co miesiąc

- pewność, że serwer nie padnie po 2 tygodniach, jesteśmy dorosłymi osobami i jeżeli coś postanawiamy to się tego trzymamy.

- forum na skrypcie vBulletin

- stronę, web hosting itd...

Chętnych zapraszam tutaj do topiku lub proszę o wysyłanie zgłoszeń poprzez prywatną wiadomość tutaj na forum, jeżeli czegoś nie dopisałem - możemy wszystko uzgodnić/dopowiedzieć.

Dziękuje serdecznie, pozdrawiam.

Opublikowano

Mamy już działający serwer minecrafta. I chcielibyśmy mieć lepszą maszynę bo brakuje nam slotów. Możemy zaoferować zgrany team. Oraz wielu nowych graczy. Gdybyś zdecydował się zasponsorować nam serwer mielibyśmy już gotową mapę i pliki serwerowe. Oczywiście możemy zmienić nazwę i przenieść forum na Twój hosting. Jesteśmy twórczy nie lecimy na gotowcach.

Opublikowano

@up to jesteś niezły agent jak napisałeś sam od podstaw pliki serwerowe MC. Dlaczego jeszcze nie pracujesz dla mojang?

I zablokowali Ci bo na pewno to był VPS a przekraczałeś zasoby jakie zostały Ci przydzielone.

Opublikowano

Napisz na gg 12199431

Napisz projekt jest by P.riv-Metin2 bedzie forum i wszystko

4143_1.png

Opublikowano

@UP zgadzam się z tobą

byłbym zainteresowany tą propozycją

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...