Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich...

Chciałbym wszystkim przedstawic mój problem a wiec podczas ostatniego up-a wr przestał mi wogule trybić co okazuje się dziwne ponieważ dzień wczesniej na nim gralem... zastosowalem też reinstal ale nic nie pomogło a w dodatku przy ściaganiu (mniej-wiecej zostało mu jeszcze około 200mb do ściagniecia) przestał sciagać a wyszkoczylo już ,,start game,,... wiec zresetowalem kompa i od tej pory przez cokolwiek bym probowal go odpalić (przez nexona czy przez stronke)patcher sie nie otwiera miałem podobny problem ale okazyjnie musiałem robic format...Więc moje pytanie czy format jest konieczny??? czy może jest z tego jakieś inne wyjście,jeżeli ktoś zna odp prosze o pomoc tak jak w opisie będą + lub - jak kto woli...

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Hmm, pierwszo słyszę o takim czymś... Może masz jakiś błąd, np wcześniej coś się pojawiało?? miewam podobne problemy z innymi grami, spróbuj zmienić ip na korea, może pomoże.

Opublikowano

Dobra dzieki za odp... napewno sprawdze tak czy siak masz + bo wogule rzuciłes jakis pomysł BO NA TYM FORUM OTRZYMAĆ POMOC TO JAK 6 W LOTTO...

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...