Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jaka Wartość BonóW

Jaka wartość bonów jest optymalna żeby nie było kto pierwszy użyje skilla?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka warto???

• Standardowe
    • Zwi?kszone (oko?o 20k hp itp) np HoolyMT2
    • Inne(napisz w temacie jakie)
  2. 2. Jakie wolisz pvp?

• Na jeden skill(czyli kto pierwszy u?yje skilla)
    • Na kilka skilli (?eby mie? strategi? jakich po kolei u?y?)
  3. 3. Na 4fun jakie dawa? bony(chodzi o te na nieumar?e itp.)

• Standart (20%)
    • Zwi?kszone (oko?o 50%)
    • Inne(napisz w temacie jakie)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc chce stworzyć serwer pvp/4fun i to właśnie moje pytanie w ankiecie o optymalne bony jakie wy preferujecie aby się miło grało

za pomocne wypowiedzi oczywiście +/-

pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc

Zbieram plusiki +, z resztą daj co chcesz xdd.

Opublikowano

Wszystko standart, po co się bawić w takie duperel, które są niemiłe w grze.. Absy po 15%max, 10% ludzie max, 15% magia max i to wszystko.

Hp maksymalnie 3k i będzie git.

Opublikowano

Polecam bony standard tylko zawsze max

HP można dać 5k, inne norma tyle że max

A 6/7 zrobić 10/10 lub 15/15, wartość ataku po 50 a sila zwinność itp po 10

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

HP mogło by właśnie być po 3k , by pvp dłużej trwało , a inne bony najlepiej takie jak na PL.

PvP jest wtedy bardziej zrównoważone ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Bony najlepiej standardowe tylko po MAX i bez 6/7... bo z 6/7 to już równie dobrze możesz dać zwykłe bony po 1000%.... prawie na jedno wyjdzie

Opublikowano

Dziękuję wam bardzo za odpowiedź i zauważyłem że myślicie tak jak ja że pvp to nie jeden skill tylko takie dłuższe xdd

plusy i minusy oczywiście będą wedle uznania ;)

PS

proszę jeszcze jak z tymi bonami na nieumarłe itp. Bo chciałbym przerobić tak moby (dokładnie to niebieską śmierć) żeby zadawały po 50k dmg(praca zespołowa) i miały trochę więcej jak 500k hp xdd

Jednakże myślę że wystarczy standard +15 na potwory w 6/7b, czekam na wasze odp.

Opublikowano

usun 6 i 7 bon a reszte daj standardowe, co to jest z hwangiem i epikiem ... stalka+9 i zatrutym;] no tak to niby stare ale z normalnmi bonami bedzie to najlepsze rozwiazanie gdyz nie bedzie tak że jeden skill z zaskoczenia i dead bo to ani troszke nie zabawe....

;]

Opublikowano

No ale na Hooly właśnie takie duże wartości ale nie wszystko zwiększone i z epikiem można ciorać tam na 1 skill.

Ja u siebie najwyżej epicki i złoty hwang i zmienię od któregoś tam lvl baron itp i zwiększe trochę ich dmg, a lvl będzie można zdobyć ze psów chyba albo innych mobów(nie będzie to łatwe bo psy będą zadawały dużo obrażeń i będą miały dużo hp więc będzie wymagana praca zespołowa co przysporzy trochę zabawy ;)), ox bądź eventów.

Nie chce go przechwalić bo jeszcze nie stoi ale dziś chyba będzie jako testowa wersja u mnie a potem u kompie u kumpla i chyba będzie git

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...