Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Anty Kick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest coś takiego? Bo słyszałem, że jest ale nie moge znaleźć, słyszałem, że to działa na serwerach z manu adminem, i nie można wtedy skickować takiego gościa ani zbanować, tylko trzeba przez konsole. Może taki hack jest do innej gry a na mw2 działa?

Opublikowano

Czy jest coś takiego? Bo słyszałem, że jest ale nie moge znaleźć, słyszałem, że to działa na serwerach z manu adminem, i nie można wtedy skickować takiego gościa ani zbanować, tylko trzeba przez konsole. Może taki hack jest do innej gry a na mw2 działa?

A już chciałem taki sam temat zakładać. Pewnie czytałeś to - http://alteriw.net/viewtopic.php?f=62&t=62844. Dołączam się do pytania.

Opublikowano

Może miał nick stworzony ze znaków ? Wtedy tylko działa clientkick. Zresztą ja też dołączam się do pytania bo taki anatykick by się przydał. Chociaż lepiej mogłeś napisać na mpgh, tam byś na pewno dostał odpowiedź.

Opublikowano

Na mpgh dużo takich tematów, ale w żadnym nie ma odpowiedzi na to albo sam spam :( Spróbuje kiedyś z jakimś nickiem wymyślnym ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...