Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Moge Włączyc Ca

batoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem taki jak w temacie, czyli nie moge włączyć Combat Arms ... ! Zainstalowałem, i jak chciałem odpalic to pokazało sie takie okienko, przyciskam "Start Game" czy coś takiego, potem uruchamia sie hack shield i jak pasek dochodzi do końca w hack shieldzie to pokazuje sie czarne tło na cały ekran, na ułamek sekundy widze kursor (kursor gry) i gra sie wyłącza, nie dając żadnego komunikatu o błędzie itp.

Ktoś pomoże ? Czekam...

Opublikowano
Witam, mam problem taki jak w temacie, czyli nie moge włączyć Combat Arms ... ! Zainstalowałem, i jak chciałem odpalic to pokazało sie takie okienko, przyciskam "Start Game" czy coś takiego, potem uruchamia sie hack shield i jak pasek dochodzi do końca w hack shieldzie to pokazuje sie czarne tło na cały ekran, na ułamek sekundy widze kursor (kursor gry) i gra sie wyłącza, nie dając żadnego komunikatu o błędzie itp.

Ktoś pomoże ? Czekam...

Spełniasz wszystkie wymagania gry?

Skyline_PL.gif
Opublikowano

Formata dla takiej gry nie zrobie

Reinstall nie pomaga

Sterowniki do karty graficznej zainstalowałem takie, jakie zostały dołączone do komputera. Więc to napewno nie przez to.

Opublikowano

Ktoś pomoże ? Czekam...

Mam dokladnie to samo tylko gdy HackShield pasek dochodzi do konca to znika to male okiemko w dolnym prawym rogu i nic sie nie robi :/

Opublikowano

Moim zdaniem.

Usuń CA całego z rejestrami.

Pobierasz nową instalke serowniki do kart graficznej.

Instalujesz wszystko.

Jak nie pomoże wywal przez okno kompa.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Masz instalke CA ? nie usuwaj go ale zainstaluj 1na2 (taka łatka) jak to nie pomoże to nie jest wina gry, więc proszę cię podaj jaki masz internet, może to wina np. Neostrady. W razie wszelkich problemów pisz na PW a napewno odpisze

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

To nie może być wina neta

@topic

Mowiłes że sterowiniki masz takie jak dolaczali do kompa a komp ile ma lat ... :D?

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Komp 2 lata.

Mój net to multimedia 1 mb/s

Reinstall nie pomaga, nowsze stery nie pomogły,

Teraz zrobie to ze nakładam 1 na 2 ... albo nie, jutro :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lol...

1.Reinstal

2.Format

3.Download na nowo

4.Poczekaj na nowy patch

5.Nie graj w Combat arms

6.Złam klawiature

7.Wyrzuć komputer

o.O
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...